Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Acties

Op deze pagina vind je onze acties terug, de uitverkoop van onze showroommodellen
en de acties van onze leveranciers. Kunnen wij jou helpen? Contacteer ons dan vrijblijvend.

Actieprijs op de GOOD-set

Onze GOOD-set bestaat uit een zwarte bureaustoel in combinatie met een standaard bureautafel met zwevend blad. Voor de tafel kan je het kleur van het onderstel en het topblad nog vrij kiezen. De bureaustoel (met synchrone mechaniek) is enkel in het zwart verkrijgbaar.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie over de GOOD-set.

Good-thuiskantoor
Better-thuiskantoor

Actieprijs op de BETTER-set

Onze BETTER-set bestaat uit een zwarte HAG Futu Mesh bureaustoel in combinatie met een standaard bureautafel met zwevend blad. Voor de tafel kan je het kleur van het onderstel en het topblad nog vrij kiezen. De HAG Futu Mesh bureaustoel is een one-fits-all bureaustoel, uitgerust met het gekende balansmechanisme.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie over de BETTER-set.

Actieprijs op de BEST-set

Onze BEST-set bestaat uit een HAG Capisco 8106 bureaustoel en een elektrisch verstelbare zit-sta tafel. Zowel voor de bureaustoel als voor de zit-sta tafel heb je nog de vrije keuze naar stof, materiaal en kleur. Qua ergonomie, beweeglijkheid en productiviteit is dit de beste keuze voor jouw thuiskantoor.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie over de BEST-set.

Best-thuiskantoor
Framery O videoconferentie stockmodel Loff maatkantoren

Actieprijs op de Framery O Videoconference Ready!

Unieke kans op een sterke actieprijs voor de Framery O Videoconference Ready phonebooth! De phonebooth zit nog volledig nieuw in de verpakking en moet nog voor de eerste keer opgezet worden.

Specificaties: Volledig zwart exterieur, witte brede tafel, met USB-aansluiting, draadloze oplader, netwerkaansluiting en zelf-sluitende scharnieren.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie over de phonebooth en de condities.

40% korting op de populairste bureaustoel 

De HAG Capisco is en blijft onze populairste bureaustoel. De stoel heeft dan ook heel wat te bieden. Mis deze actie niet en profiteer nu van méér dan 40% korting op deze ergonomische topper. Bovenop deze korting ontvang je van ons ook een ergonomische muis. Helemaal gratis! OP = OP

Ongeziene Capisco actie - Loff Maatkantoren
Acties ergonomische muis

Gratis ergonomische muis twv 75 euro excl btw

Bij aankoop van een HAG Capisco, HAG Futu of een RH Mereo.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.