Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Akoestische design wandpanelen

Onze akoestische design wandpanelen vormen een perfecte match
tussen een goede absorptiewaarde en een esthetisch design.

Onze akoestische design wandpanelen vormen een perfecte match tussen een goede absorptiewaarde en een esthetisch design.

“Na de plaatsing van de Bits Wall wandpanelen merkten we onmiddellijk het resultaat van de demping. Bovendien is het ook een leuk patroon aan onze muur, iets wat zeker niet onopgemerkt blijft bij onze bezoekers.”

Project G

Martijn Devos

Op zoek naar een akoestische oplossing die tegelijkertijd ook een esthetische upgrade geeft aan je ruimte? Dan ben je bij dit assortiment van akoestische design wandpanelen aan het juiste adres. Ik vertel je er graag meer over!

Martijn Devos, Workplace & Acoustic expert

Trots op deze referentie

Voor dit project werkten we met de Bits Wall akoestische wandpanelen. Enerzijds omdat ze een hele...

Bekijk referentie

“Na de plaatsing van de Bits Wall panelen merkten we onmiddellijk het verschil. Het geluid wordt gedempt en is niet meer hoorbaar tot in de andere ruimtes.”

Project G

Meer weten over akoestiek?

Galm op kantoor: wat helpt?

Horen is de snelste aandachtstrekker die we hebben. Of we nu willen of niet, als er een geluid op ons afkomt, zal het áltijd onze aandacht trekken. Het geluid op kantoor en de conversaties...
Lees meer

Wat betekent absorptie, diffusie en attenuatie?

AbsorptieBij absorptie worden geluidsgolven geabsorbeerd door het oppervlak (in plaats van teruggekaatst) en omgezet in warmte-energie. Dit is mogelijk met poreuze en zachte materialen zoals...
Lees meer

Akoestiek in kantoren: hoe zorgen we voor een rustige werkomgeving?

We worden gelukkig als we dingen gedaan krijgen. Wanneer we op kantoor zijn, lukt ons dat enkel als we in de beste omstandigheden ons focuswerk kunnen uitvoeren: in een rustige, stille,...
Lees meer
Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.