Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Sound
Let’s create the perfect sound of silence.

Onze akoestische oplossingen

Last van nagalm, lawaai of storende geluiden? Word je op kantoor regelmatig gestoord door de (telefoon)gesprekken van je collega’s? Dan ben je bij Loff aan het juiste adres.
Maak kennis met ons assortiment akoestische oplossingen en laat je helpen door onze experts.

akoestische oplossingen plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen

In een egaal kleur of bedrukt met een print naar keuze

Akoestische-Oplossingen-Akoestische-Panelen

Akoestische wandpanelen

In een egaal kleur of bedrukt met een print naar keuze

Akoestische-Oplossingen-akoestische-bureauschermen

Akoestische bureauschermen

Bureauschermen als akoestische en visuele afscherming

Framery-One-Soundproof-Workpod-Loff-maatkantoren-België-Waregem

Phonebooths en akoestische pods

Van telefooncel voor 1 persoon tot vergaderhub voor 4 à 6 personen

akoestische oplossingen mos

Mos

Mosmuren, mosletters en andere akoestische mosobjecten

akoestische oplossingen wandpanelen design

Akoestische design wandpanelen

Ruime keuze aan vormen en mogelijkheden

akoestische oplossingen plafondpanelen design

Akoestische design plafondpanelen

Ruime keuze aan vormen en mogelijkheden

akoestische oplossingen mobiele scheidingswanden

Mobiele akoestische scheidingswanden

Visuele en akoestische afscheiding tussen werkplekken of ruimtes

akoestische oplossingen akoestische roomdividers

Akoestische roomdividers

Roomdividers met plafondophanging, als afscheiding tussen ruimtes

Hoe werken we?

Bezoek ter plaatse

Onze gratis akoestische meting gebeurt altijd bij jou ter plaatse door onze audioloog. Met vakkundige apparatuur en een expert met ruime ervaring in akoestiek, kunnen we exact meten hoeveel akoestisch materiaal er nodig is om het probleem op te vangen.

offerte 1

Binnen de week mag je van ons het resultaat van de meting verwachten met daarin de oplossingen die zowel akoestisch het beste resultaat bieden als esthetisch perfect passen in je ruimte. 

Kantoorinrichting plaatsing

Helemaal overtuigd van ons voorstel? Super! Wij verzorgen ook de levering en de vakkundige plaatsing van jouw akoestische oplossing. 

Martijn Devos

Heb je last van een vervelende nagalm, storende geluiden of lawaai? Via een specifieke geluidsstudie kunnen we een antwoord bieden op jouw akoestisch probleem. Benieuwd naar onze oplossingen? Ik kom met veel plezier bij je langs. 

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

“Een prikkelarme omgeving creëren is één van de belangrijkste factoren voor een productieve kantoorinrichting en een goede akoestiek is hierbij van cruciaal belang.”

Martijn Devos, erkend audioloog en account manager bij Loff

Onze 3 S-pijlers van kantoorgeluk

Sound

Akoestische oplossingen voor nagalm, lawaai en storende geluiden in open ruimtes. 

Seats

Van ergonomische bureaustoelen, over toffe softseating tot stijlvolle vergaderstoelen.

Space

Alles voor een productieve en gezonde kantoorinrichting. 

Trots op deze referentie

Tijdens het videobellen was er veel nagalm in verschillende ruimtes, te wijten aan de vele glaspartijen. Dit zorgde voor frustraties. Ook in het landschapskantoor had men last van een...

Bekijk referentie

“We kregen vaak klachten van de gesprekspartners tijdens telefoon- en videogesprekken over de nagalm en onduidelijkheid. Dankzij de akoestische oplossingen van Loff kan er terug comfortabel gebeld worden en worden onze ruimtes weer optimaal gebruikt!”

Koen Steyaert, Chief Operating Officer bij Sylphar

Meer weten over akoestiek?

Alles wat je moet weten over akoestische panelen

In deze blog: 1. Wat zijn akoestische panelen?Akoestische panelen zijn ontworpen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren en storende geluiden te absorberen. De poreuze materialen...
Lees meer

Een phonebooth helpt je om je bedrijfscultuur te verbeteren.

Er een nieuwe nood aan privacy en verbondenheid op de werkplek. Daarnaast zien we meer en meer de trend van kleine vergaderruimtes. De phonebooths en akoestische pods van Framery voldoen aan beide eisen om een antwoord te bieden op de bedrijfsculturen van vandaag.

Lees meer

Akoestiek in kantoren: hoe zorgen we voor een rustige werkomgeving?

Home We worden gelukkig als we dingen gedaan krijgen. Wanneer we op kantoor zijn, lukt ons dat enkel als we in de beste omstandigheden ons focuswerk kunnen uitvoeren: in een rustige, stille,...
Lees meer

Boek een gratis decibelgesprek met onze Sounds-expert

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Bestel je gratis Loffbook!

Martijn Devos, Erkend Audioloog

Loffbook

Slechte akoestiek is klacht nummer 1

Slechte akoestiek staat prominent op nummer één op de lijst van kantoorpijnen. Spraakprivacy in het landschapskantoor en nagalm in grote open ruimtes zijn de twee grootste knelpunten. Glas en beton zijn vandaag de populairste materialen voor de bouw van een kantoor. Tegelijkertijd ook de ideale mix voor een slechte akoestiek. Gelukkig zijn er zowel voor het verhogen van de spraakprivacy als voor het verlagen van de nagalm efficiënte oplossingen mogelijk. Akoestische plafond-, wand- en scheidingspanelen blijven de populairste oplossingen bij uitstek. 

Daarnaast zijn er ook oplossingen die de interieurakoestiek heel aantrekkelijk maken, zoals roomdividers, mosmuren en akoestische phonebooths. Roomdividers zorgen er enerzijds voor dat de geluidsgolven onderbroken worden en anderzijds voor een leuke indeling van je open ruimte. Een mosmuur brengt een instant groen en goed gevoel op kantoor! Dat een mosmuur ook een akoestische waarde heeft, is héél mooi meegenomen. Tot slot hebben we onze akoestische pods. Een afgesloten ruimte, perfect voor je bellende collega of een overleg tussen 2 personen zonder de andere medewerkers in het landschapskantoor te storen.

Loff biedt 100% effectieve oplossingen met een hoogwaardige afwerking, passend binnen jouw bedrijf. Ervaar je akoestische problemen binnen jouw werkomgeving? Contacteer ons voor een gratis decibelgesprek.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.