Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Sound
Let’s create the perfect sound of silence.

Akoestische wand- en plafondpanelen op maat

Onze akoestische wand- en plafondpanelen op maat zijn de meest gekozen oplossingen om de akoestiek te verbeteren. Met deze panelen heb je de
volledige vrijheid naar grootte, materiaal en uitzicht. De panelen zijn verkrijgbaar in gelijk welk kleur, maar je kan er ook voor kiezen om het paneel te laten bedrukken met een foto naar keuze.

Egaal of bedrukt plafondpaneel

De akoestische plafondpanelen zijn verkrijgbaar in een egaal kleur of print naar keuze. Bij plaatsing kan je er zelf voor kiezen om het paneel tot tegen het plafond te monteren of om een kleine opening vrij te laten.

Egaal of bedrukt wandpaneel

De akoestische wandpanelen kan je net zoals de plafondpanelen verkrijgen in een uni-kleur als in een bedrukt fotopaneel. Bekijk hier de mogelijkheden en onze referenties.

Akoestische baffles

Akoestische baffles hebben een tweeledige functie: ze zorgen voor een aangename akoestiek in een grote open ruimte en tegelijkertijd zorgen ze ook voor een visuele afscheiding, bijvoorbeeld tussen verschillende werkposten.

Maak kennis met onze audioloog Martijn

Akoestiek is het stokpaardje van onze account manager Elise Harinck. Aan de hogeschool studeerde hij audiologie en daarna verdiepte hij zich verder in de ruimteakoestiek om de knepen van het vak onder de knie te krijgen. Als erkend audioloog gaat Martijn geen enkel akoestisch probleem uit de weg en behaalt hij de grootste voldoening als mensen terug optimaal en geconcentreerd kunnen werken dankzij zijn bijdrage.

Geluid is een zeer complex gegeven. Een prikkelarme omgeving creëren is één van de belangrijkste factoren voor een productieve kantoorinrichting en een goede akoestiek is hierbij van cruciaal belang.

Elise Harinck

Trots op deze referenties

Een paar jaar geleden werd er voor Persona Accountants uit Roeselare een nieuwbouwkantoor opgericht, bestaande uit grote, open ruimtes en glas. Door deze combinatie hadden ze te kampen met een enorm probleem rond akoestiek. In alle ruimtes klonk het heel hel en na enkele uren vergaderen of werken, werd iedereen snel vermoeid. Na een grondige opmeting en look- en feel analyse, deden we een voorstel voor plafond– en wandpanelen, passend in hun huidige huisstijl.Bekijk referentie

“Ik kan enkel maar bevestigen dat het veel rustiger en aangenamer werken is sinds de akoestische oplossingen er zijn. Ik kan zelfs zeggen dat het aanvoelt alsof we in een nieuw gebouw zitten! Kortom, we zijn echt van A tot Z tevreden over de samenwerking en het resultaat!”

Sofie Hoedt, bestuurder Persona Accountants

Een strak en clean interieur vraagt uiteraard ook voor strakke oplossingen. Voor Embo Architecten kozen we voor akoestische, witte plafondpanelen met een zwevend effect. Hierdoor dienen de panelen niet alleen als akoestische demper, maar ook als eyecatcher in hun kantoorruimte.Bekijk referentie

“De professionele en verzorgde plaatsing resulteerde in een stijlvol en tijdloos product dat zich naadloos integreert in het interieur. En vooral: de verbeterde akoestiek zorgt voor een aangename werksfeer.”

Marie Vancoppernolle
Firma Mauws uit Beveren-Leie is reeds meer dan 50 jaar specialist in kachels en inbouwhaarden. Hun...

Bekijk referentie

“Wij zijn heel tevreden over de vlotte plaatsing en de opvolging! De akoestiek in ons kantoor is enorm verbeterd, wat uiteindelijk resulteert in een aangenamere en meer ontspannen werksfeer.”

Anne Desmet

Meer weten over akoestische panelen?

De decibels in open kantoren

Het gemiddeld aantal decibels in open kantoren ligt rond de 60. Als de waardes verhoogd worden met 10 decibels, is dit niet 10 % hoger maar 10x zo hoog.  Met alle gevolgen voor ons concentratiewerk..

Lees meer

Akoestiek in kantoren: hoe zorgen we voor een rustige werkomgeving?

We worden gelukkig als we dingen gedaan krijgen. Wanneer we op kantoor zijn, lukt ons dat enkel als we in de beste omstandigheden ons focuswerk kunnen uitvoeren: in een rustige, stille,...
Lees meer

The Loffbook

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.