Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Sound
Let’s create the perfect sound of silence.

Akoestische wandpanelen in standaardproducten

Onze akoestische wandpanelen in standaardproducten vormen een perfecte match
tussen een goede absorptiewaarde en een esthetisch design.

“Na de plaatsing van de Bits Wall wandpanelen merkten we onmiddellijk het resultaat van de demping. Bovendien is het ook een leuk patroon aan onze muur, iets wat zeker niet onopgemerkt blijft bij onze bezoekers.”

Project G

Martijn Devos

Op zoek naar een akoestische oplossing die tegelijkertijd ook een esthetische upgrade geeft aan je ruimte? Dan ben je bij dit assortiment van akoestische wandpanelen aan het juiste adres. Ik vertel je er graag meer over!

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Trots op deze referenties

Het nieuwbouwkantoor van notariaat Liesbet Degroote | Bruno Raes is centraal gelegen in Kortrijk. Wij verzorgden voor hen het concept van hun kantoorinrichting. Op basis van 3D visualisaties...

Bekijk referentie

“Hele vlotte samenwerking. Loff dacht proactief met ons mee om tot het ideale concept te komen. Ook de opvolging en de service naverkoop was heel goed, er werd verantwoordelijk en professioneel gehandeld bij issues.”

Wim Vandenberghe, notarieel medewerker
Voor dit project werkten we met de Bits Wall akoestische wandpanelen. Enerzijds omdat ze een hele goede akoestische waarde hebben en anderzijds omdat ze ook dienen als decoratie-objecten aan...

Bekijk referentie

“Na de plaatsing van de Bits Wall panelen merkten we onmiddellijk het verschil. Het geluid wordt gedempt en is niet meer hoorbaar tot in de andere ruimtes.”

Project G
Boekhoudkantoor Santaks uit Ieper kampte al jaren met een akoestisch probleem. Door het open landschapskantoor had het geluid een grote impact op de concentratie en de productiviteit van de...

Bekijk referentie

“De vertegenwoordiger van Loff is enkele keren langs geweest om ons te begeleiden in de juiste keuze naar materialen, vormen, mogelijkheden en kleuren. Op basis daarvan hebben we een keuze gemaakt, en ik vind het zelf een schot in de roos!”

Mario Labeeuw, zaakvoerder Santaks

Meer weten over phonebooths en akoestische pods?

Wat betekent absorptie, diffusie en attenuatie?

Absorptie Bij absorptie worden geluidsgolven geabsorbeerd door het oppervlak (in plaats van teruggekaatst) en omgezet in warmte-energie. Dit is mogelijk met poreuze en zachte materialen zoals...
Lees meer

Landschapskantoren en akoestiek, een ernstig probleem

Landschapskantoren, een combinatie van glas en beton en een mix van taken en functies. Een ramp voor onze concentratie en productiviteit.

Lees meer

Je brein in topconditie

Akoestiek is klacht nummer 1 bij kantoormedewerkers. Elke afleiding zorgt ervoor dat je maar liefst tot 20 minuten lang uit je denkproces wordt getrokken. Onze gouden raad? Die lees je hier.

Lees meer

The Loffbook

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.