Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Better together with Loff

Kantoorgeluk-Ann-Gheysen-Loff-maatkantoren-Lease-with-Loff

Beste kantoor/thuis medewerker,

Ons dagelijks leven werd de afgelopen tijd op z’n kop gezet. Thuiswerken is nog steeds de norm. Daarom dragen wij als promotor van kantoorgeluk, samen met onze leverancier, graag ons steentje bij om jullie in deze periode gezond en productief te laten werken. Nu we met z’n allen meer en vaker dan gepland thuiswerken, is een goede bureaustoel van cruciaal belang. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de thuiswerktrend – die reeds was ingezet – zich verder zal ontwikelen, ook na deze periode.

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan ons Better together plan, de groepsaankoop die we in samenwerking met jouw bedrijf hebben opgezet. Dankzij steun van jouw firma, onze leverancier Flokk en wijzelf kan je genieten van een nog nooit eerder geziene prijs voor ultiem zitcomfort.

“Thuis hebben de mensen evenveel nood aan ergonomie en comfort als op kantoor. Met professioneel kantoormeubilair voelt je medewerker zich goed, gezond en zal hij of zij ook productiever en efficiënter kunnen werken.“

Maak kennis met onze Better together formule

Het thuiswerk eist zijn tol, zowel mentaal als fysiek. Dit is hét moment om te investeren in je gezondheid,
niet alleen voor de komende weken of maanden, maar op lange termijn. Loff stelt je graag haar betaalbare thuiskantoor-bureaustoelen voor.

Better together hag futu mesh

HÅG Futu Mesh

De HÅG Futu Mesh 1100 heeft een deels transparante rugleuning waardoor u geniet van constante ventilatie. De verstelbare lendensteun, achteraan geïntegreerd, kan je volledig naar wens instellen. Net zoals bij alle HÅG bureaustoelen maakt ook de Futu gebruik van de balanstechniek die de gebruiker in beweging houdt. 

Better together prijs: 399 euro

Better together rh mereo 300

RH Mereo 300

Bij de RH Mereo 300 gaan innovatie, design en ultieme beweeglijkheid hand in hand. Dankzij het balansmechanisme onder de zitting, draagt de stoel bij tot een actieve zithouding voor een betere concentratie, beweeglijkheid en hogere productiviteit van de gebruiker. 

Better together prijs: 649 euro

Better together hag capisco

HÅG Capisco Puls 8020

De HÅG Capisco Puls 8020 is een tijdloos designicoon en tegelijkertijd één van de beste ergonomisch bureaustoelen ter wereld. De combinatie van de zadelzitting en het unieke balansmechanisme van HÅG stimuleert de juiste lichaamsbalans en zorgt ervoor dat je heel dynamisch zit. 

Better together prijs: 315 euro

*Voorwaarden Better together plan: Minimumafname van 20 stoelen in totaal. Levering op 1 adres en in 1 keer. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW. 
Deze kortingen zijn héél uitzonderlijk en werden bekomen in samenwerking met onze leverancier als gevolg van deze uitzonderlijke tijden.

Better together,
ook iets voor jou?

Vul ons formulier in. We contacteren je binnenkort wanneer jouw stoel beschikbaar is.

Better together plan

Een groepsaankoop samen met je collega's? Schitterend idee!

Motiveer je collega’s om samen een groepsaankoop te doen voor ergonomische bureaustoelen.
Zo genieten jullie samen van een nooit eerder geziene prijs voor ultiem zitcomfort. Better together!

Financiering en leasing Loff maatkantoren

Nooit eerder geziene prijs

Dankzij steun van je eigen firma, onze leverancier Flokk en wijzelf kunnen wij uitzonderlijke prijzen toekennen aan onze 3 topmodellen. Deze kortingen zijn eenmalig en heel uitzonderlijk en werden bekomen als gevolg van deze Coronatijden.

Ergonomie Loff maatkantoren

Ergonomie binnen handbereik

Werk thuis even ergonomisch als op kantoor. Onze bureaustoelen stimuleren beweging en houden je fit, productief en gezond gedurende de werkdag. Dit is hét moment om te investeren in je gezondheid.

thuiskantoor

Scandinavisch design bij je thuis

Iedere stoel van HÅG en RH kenmerkt zich door typische Scandinavische kenmerken en design. Ook duurzaamheid staat bij de 2 merken hoog aangeschreven, zo geniet je maar liefst van 10 jaar garantie op de bureaustoelen!

Joas

Wens je graag persoonlijk advies over onze bureaustoelen voordat je je keuze maakt? Of wil je graag dieper ingaan op ons assortiment? Wij helpen je graag verder. Contacteer ons per mail of boek je showroombezoek online en spring eens binnen. 

“Ook in een thuisomgeving moeten we blijven waken over factoren als ergonomie en geluid.”

Ann Gheysen, zaakvoerder Loff

Waarom kiezen voor een HÅG bureaustoel?

Het probleem met de meeste stoelen, zelfs met zogenaamde ergonomische bureaustoelen, is dat ze de gebruiker niet laten bewegen. De HÅG bureaustoelen zorgen ervoor dat het volledige lichaam in beweging is tijdens het zitten, inclusief de onderbenen.

hag-creed-bureaustoel-loff-maatkantoren-waarom-kiezen-voor-een-hag-bureaustoel-lease with loff
Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.