Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Bureautafels

Op zoek naar bureautafels voor thuis of op kantoor?
Ontdek hier al onze mogelijkheden qua onderstellen, kleuren, topbladen en framekleuren.

Entrada Bureautafels

De Entrada beschikt over een klassieke T-poot en is verkrijgbaar in 8 verschillende standaardmaten. Ook hoekelementen en specifiek maatwerk zijn mogelijk. Prijs vanaf €279 excl btw.

Arca Bureautafels

4-poots onderstel met zwevend blad. Verkrijgbaar in 8 standaardafmetingen en 12 verschillende bench-opstellingen. Ook hoekelementen en maatwerk zijn mogelijk. Prijs vanaf €279 excl btw.

Air2 Bureautafels

A-Frame met zwevend blad. Verkrijgbaar in 8 standaardafmetingen en 12 bench-opstellingen. Ook hoekelementen en maatwerk zijn mogelijk. Prijs vanaf €323 excl btw.

Nova Bureautafels

Bureautafel met wangenpoot. 8 standaardafmetingen en 12 bench-opstellingen (duo werkplekken). Hoekelementen en maatwerk zijn mogelijk. Prijs vanaf €547 excl btw.

Kleuren voor de bureautafels

Je kan je toekomstige bureautafel volledig naar wens samenstellen: kies zelf de kleur van je blad en frame zodat de tafel perfect past binnen je interieur.
Onze framekleuren zijn: zwart (RAL 9005), aluminium (RAL 9006), antraciet (RAL 7016) en wit (RAL 9010)

zit sta bureaus bladgroepen loff maatkantoren
Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar één of meerdere bureautafels? Ik help je graag verder met de verschillende mogelijkheden en de bijhorende accessoires om je werkplek te optimaliseren. Kan je langskomen in onze showroom? Dan kan ik je enkele modellen en onze staalkaart laten zien. Tot binnenkort!

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Bekijk ook ons aanvullend kantoormeubilair

Ontdek hier een glimp van ons aanbod kantoorinrichting: zit-sta tafels, vergadertafels, kasten, whiteboards, … etc.

Boek een  gesprek met onze expert kantoorgeluk

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.