Welkom bij Loff maatkantoren. Wij maken je kantoor werkbaar beter. Ook op maandagmorgen 😉

Bestaat kantoorgeluk echt? Of heeft ons werk gewoon invloed op hoe gelukkig we zijn in het dagelijkse leven?

35 jaar. Dat is zowat de gemiddelde periode die we spenderen op het werk. En het ziet er niet naar uit dat dit in de toekomst minder zal worden. Gemakkelijk 8 uur per dag. Méér tijd dan dat we doorbrengen met onze partner, reizen, eten, of sporten. Onze job heeft een grote invloed op ons leven en als onze job ons ongelukkig maakt, maakt het ons hele leven ongelukkig.
De grens tussen werk en vrije tijd wordt dan ook alsmaar dunner. Is er eigenlijk wel nog een grens tussen beide? Mensen zijn op zoek naar dezelfde waarden en voldoening in hun job als in hun vrije tijd. Men wil tijd spenderen met mensen die dezelfde visie en toewijding hebben. En het belangrijkste van allemaal: men wil zich gelukkig voelen op het werk. Onderzoek toont zelf aan dat hoe jonger de werknemers zijn, des te sterker hun verlangen naar een sterk doel in hun job en naar geluk op het werk.

Maar! En een grote maar deze keer. Een job kan geen geluk creëren als de manier van werken vol zit met zaken die ongeluk of ergernis veroorzaken. Meestal zijn dergelijke problemen universeel: lawaai, constante onderbrekingen, een oncomfortabele werkplek, onduidelijke regels en een gebrek aan controle.
Dit zijn de belangrijkste oorzaken van frustraties op het werk. En eigenlijk is het niet zo moeilijk om een gelukkig kantoor te creëren. Des te meer oplossingen je vindt om ergernissen weg te werken, des te gelukkiger je kantoor zal zijn. En je medewerkers. Én je klanten!

Bestaat kantoorgeluk echt?

Met dit soort van werkplek is het onmogelijk dat iemand zich ooit zijn tijd op kantoor betreurt.
Dus, ja! Kantoorgeluk bestaat wel degelijk! Het goede nieuws is dat je dit ook daadwerkelijk in de hand hebt en iets kunt aan doen. Wij delen kantoorgeluk in op basis van drie belangrijke pijlers waar iedereen belang aan hecht:

• Sound: zo weinig mogelijke storende geluiden op kantoor
• Seats: van toffe softseating, stijlvolle vergaderstoelen tot échte ergonomische bureaustoelen
• Space: inspiratie en uitvoering voor een inspirerende en productieve werkomgeving

Wil je meer weten over hoe we jouw kantoorgeluk kunnen vergroten? Start een gesprek met onze kantoorgeluksbrenger Joas. Hij komt met veel plezier langs om samen te kijken hoe we jouw kantoor werkbaar beter kunnen maken!

Tot binnenkort?

Kunnen wij jullie helpen om jullie kantoorgeluk te vergroten op vlak van onze drie S-pijlers: sound, seats en space? Ik kom met veel plezier bij jullie langs om de mogelijkheden te bekijken. 

Tot binnenkort!

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.