Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

6 tips voor een zomergevoel op kantoor

Keer je samen met je collega’s stilaan terug uit vakantie? Opgeladen batterijen, een positieve mindset en een prachtige nazomer in zicht. De ideale mix voor een nieuwe boost op kantoor!

Straalt je kantoorinrichting ook diezelfde goesting uit?
Krijgen je medewerkers zin om terug aan de slag te gaan?

Hier zijn onze tips om het zomergevoel op kantoor nog even te verlengen:

1. Natuur(lijk)

Hoe meer natuurlijke elementen er aanwezig zijn, hoe beter. Planten creëren een frisse en levendige sfeer, ze zorgen voor visuele aantrekkingskracht, brengen een gevoel van rust en ze verbeteren bovendien ook de luchtkwaliteit!

» PS: Wist je dat je plantenbakken ook als afscheiding tussen werkplekken kan gebruiken? Ideale combinatie van het functionele en het esthetische aspect op kantoor! Geen groene vingers aanwezig op kantoor of verkiezen jullie onderhoudsvriendelijke oplossingen? Bekijk dan zeker ons gamma groen op kantoor: écht mos, zónder onderhoud!

2. Breng de zon naar binnen

Denk aan kussens, vazen, foto’s, kunstwerken, met zomerse kleuren die je in vakantiesferen brengen. Of ga wat verder en steek je bureaustoelen in een gekleurd jasje!

» PS: Wist je dat je onze akoestische panelen kan laten bedrukken in eender welk kleur of met een foto naar keuze? Enkele van onze klanten deden het je al voor met een zomerse print.

3. Ont-moeten

Creëer een ont-moetingsruimte voor de medewerkers. Een speciale ontspanningsruimte waar medewerkers even kunnen ontsnappen en ontspannen. Comfortabele stoelen, hangmatten, zachte verlichting, kussens, zomerse decoraties, … brengen een instant zomergevoel naar boven.

» Bekijk hier meer inspiratie

4. Team

Organiseer teambuildingactiviteiten die passen bij het zomergevoel. Een zomerse picknick, sportieve activiteit, een summerdrink of een rondje beachvolleybal.

5. Licht

Maak optimaal gebruik van natuurlijk licht in de werkruimte, dit zorgt voor een positief effect op de stemming en energieniveaus.

6. Sssst

Stilte, rust, tijd hebben om na te denken, … Zalig in de vakantie! Stilte wordt schaars. Net daarom wordt ze zo waardevol. Zeker op het werk. Wist je dat je die stilte ook naar kantoor kan brengen? Steeds meer bedrijven voorzien naast akoestische wanden ook echte stiltewerkplekken om in focus te werken of te bellen. En met de juiste aankleding en kleurencombinaties, waan je je zelf echt middenin de natuur.

» Bekijk onze akoestische pods of duik in onze referenties

Elise Harinck Loff maatkantoren

Zin in meer zomer en kantoorgeluk op de werkvloer? 
Ik help je graag verder met het uitwerken van ideeën!

Elise Harinck, Account Manager bij Loff

Bestel je gratis Loffbook!

Loffbook
Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.