Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

De S-pijlers voor kantoorgeluk

Kantoorgeluk-Ann-Gheysen-Loff-maatkantoren-Lease-with-Loff

We spenderen meer dan 35 jaar op ons werk en het ziet er niet naar uit dat dit in de toekomst minder wordt. Gemakkelijk 8 uur per dag, veel meer dan we doorbrengen met onze partner, reizen, eten, sporten, … Studies tonen aan dat veel mensen niet gelukkig zijn op kantoor. Het is onze missie om kantoorgeluk te creëren en wel door door ons in te zetten op de drie S-pijlers: Sound, Seats en Space. Dit zijn de drie factoren die cruciaal zijn om goed te kunnen functioneren.

“Kortom, een productieve en gelukkige werknemer is cruciaal voor het succes van de onderneming. Je hebt het begrepen, bij ons staat de mens centraal.”

S-pijlers voor kantoorgeluk

SOUND

Zo weinig mogelijk storende geluiden. Het lijkt wel een natte droom van iedere kantoormedewerker. Elke dag opnieuw krijg je honderden prikkels te verduren. En elke keer verlies je je concentratie. Vooral dat bellen van je lieve collega’s is de grootste stoorzender die er is. 

Een ander probleem rond sound is galm. Niets is vermoeiender dan twee uur lang vergaderen in een ruimte waar je letterlijk zot van wordt. De efficiëntie van je vergadering lijdt eronder, maar ook de werkvreugde van iedereen die rond de tafel zit. Herkenbaar?

SEATS

Als er één basisbehoefte is op kantoor, dan is het wel comfortabel zitten. Als je comfortabel zit, ben je ontspannen en voel je je goed. Je kan beter nadenken en je bent ook productiever. Neem nu bijvoorbeeld op restaurant. Zit je op een harde, koele stoel, dan zal je niet langer blijven dan nodig is. Zit je op een comfortabele stoel, dan ben je wellicht geneigd om wat langer te blijven zitten en nog een dessert te bestellen. 

Vertaal dit principe naar je eigen werkvloer, want ook daar kan de juiste stoel een enorm verschil betekenen. 

SPACE

Werkbaar betere ruimtes. Dat is waar het om draait bij maatkantoren. Een evenwicht tussen werkefficiëntie en kantoorgeluk in elke ruimte, het bureau, de inkomhal, de vergaderruimte, de kantine, de focusruimte, ..

Kortom, elke ruimte waar uw medewerkers een groot van hun leven doorbrengen. En waar we u een unieke combinatie van productiviteit en beleving kunnen bezorgen. In space vind je inspiratie voor werkbaar betere ruimtes, van zit-sta tafel tot mosmuur en alles ertussenin. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.