Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

documenthouder-flexdesk-640-ergonomische-hulpmiddelen
Multifunctioneel:
Lessenaar en documenthouder in 1
Werkblad:
Gematteerd
Acrylaat:
5 mm
Aantal standen:
5
Instelbereik:
110 - 180 mm
Diepte:
380 mm
Breedte:
515 mm
Gewicht:
2,2 kg

Documenthouder Flexdesk 640

Computergebruikers maken heel vaak dezelfde fout: de documenten die ze moeten raadplegen liggen meestal verspreid over het bureau, of naast het toetsenbord. Hierdoor wordt het lichaam extra belast en ontstaan fysieke klachten ter hoogte van de nek, schouders en bovenrug. 

Met een documenthouder Flexdesk 640 kan je in één lijn werken zodat je hoofd enkel de natuurlijke beweging hoeft te maken. Dankzij het verschuifbaar oppervlak kan je ook heel snel wisselen tussen schrijf- en computerwerk.

Automatisch creëer je ook een beter overzicht van je taken en een clean desk, wat ook leidt tot een betere productiviteit en concentratie. Kortom, de documenthouder flexdesk 640 is een must voor iedere kantoormedewerker die vaak papieren of klasseurs moet raadplegen.

Joas

Heb je fysieke klachten ten gevolge van beeldschermwerk? Of wens je je medewerkers preventief te voorzien van ergonomische hulpmiddelen? 

Ik kom graag bij je langs om je huidige werksituatie in kaart te brengen.

Over BakkerElkhuizen

BakkerElkhuizen is specialist in het ontwikkelen van ergonomische hard- en softwareoplossingen die bijdragen aan het mentale en fysieke comfort van computergebruikers. De firma werd opgericht door twee ergonomen die er hun passie van gemaakt hebben om kantooromgevingen gezonder te maken. De mens staat centraal in hun filosofie en daarom speelt de kantoormedewerker een belangrijke rol in de productontwikkeling. Ieder nieuw product wordt tot in de kern onderzocht en onderbouwd met studies in de praktijk. Goede eigenschappen worden behouden, minder goede elementen worden opnieuw bekeken om zo tot het ideale hulpmiddel te komen. Door hun heel uitgebreide productkennis, kennis van de markt en productportfolio hebben ze een leidende positie op de ergonomiemarkt verworven.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.