Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

handshake-mouse-ergonomic-mouse-1524724534 (1)
Aantal knoppen:
3
Resolutie:
400/1600/3200 DPI
Hand:
Links - en rechtshandig
Aansluiting:
Met draad

Handshake ergonomische muis

Een verticale muis zorgt ervoor dat je je hand en arm terug in je natuurlijke positie brengt. Deze houding voorkomt klachten ter hoogte van de pols, elleboog en schouder en zorgt voor een verlaging van de spierspanning. De Handshake mouse beschikt net zoals een gewone computermuis over twee knoppen en een scrollwiel.

Joas

Heb je fysieke klachten ten gevolge van beeldschermwerk? Of wens je je medewerkers preventief te voorzien van ergonomische hulpmiddelen? 

Ik kom graag bij je langs om je huidige werksituatie in kaart te brengen.

Over BakkerElkhuizen

BakkerElkhuizen is specialist in het ontwikkelen van ergonomische hard- en softwareoplossingen die bijdragen aan het mentale en fysieke comfort van computergebruikers. De firma werd opgericht door twee ergonomen die er hun passie van gemaakt hebben om kantooromgevingen gezonder te maken. De mens staat centraal in hun filosofie en daarom speelt de kantoormedewerker een belangrijke rol in de productontwikkeling. Ieder nieuw product wordt tot in de kern onderzocht en onderbouwd met studies in de praktijk. Goede eigenschappen worden behouden, minder goede elementen worden opnieuw bekeken om zo tot het ideale hulpmiddel te komen. Door hun heel uitgebreide productkennis, kennis van de markt en productportfolio hebben ze een leidende positie op de ergonomiemarkt verworven.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.