Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Seats
Everyone is in need of the best seat.

Ons aanbod ergonomische stoelen

Van ergonomische bureaustoelen tot poufjes, vergaderstoelen, buitenmeubilair, loungestoelen en krukken.
Loff biedt verschillende soorten zitmeubilair met telkens één constante: topkwaliteit, ergonomische ontwerpen en tijdloos design.

Ergonomische-stoelen-ergonomische-bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen

Échte ergonomische bureaustoelen in combinatie met mooi design

Ergonomische stoelen vergaderstoelen

Vergaderstoelen

Talloze mogelijkheden in onze vergader- en bezoekerstoelen

ergonomische stoelen loungemeubilair 2

Loungemeubilair

Van poefjes tot sofa's en leuke softseating

Ergonomische stoelen zitballen

Zitballen

Ruime keuze qua stoffering, kleur en stijl

ergonomische stoelen terrasstoelen

Terrasstoelen

Weerbestendige en robuuste stoelen, ideaal voor terras of kantine

ergonomische stoelen krukken

Krukken

Ruim aanbod aan verschillende soorten krukken

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe stoel? Een bureaustoel, vergaderstoel of bezoekersstoel? Ergonomie kent voor mij geen geheimen meer en ik geef je graag persoonlijk advies over de best passende stoel. 

Elise Harinck, Account Manager bij Loff 

“Gezien we meer dan 90% van onze tijd zittend doorbrengen, was de keuze van de bureaustoel enorm belangrijk. De HÅG Tribute die Loff ons voorstelde, voldoet aan al onze verwachtingen!”

Frederic Windels, bestuurder Winsurances

Onze 3 S-pijlers van kantoorgeluk

Sound

Akoestische oplossingen voor nagalm, lawaai en storende geluiden in open ruimtes. 

Seats

Van ergonomische bureaustoelen, over toffe softseating tot stijlvolle vergaderstoelen.

Space

Alles voor een productieve en gezonde kantoorinrichting. 

Wil je gratis een stoel testen? Dat kan!

Elise Harinck Loff maatkantoren

Kom langs in ons experience center en vind de stoel die bij je past

OPENINGSUREN
Maandag – Vrijdag
08:00 – 12:00 en 13:30 – 18:00

ADRES
Gentseweg 636
8793 Waregem
056 60 51 51 | info@loff.be

Trots op deze referentie

Bij Durabrik is ergonomie essentieel, het onderwerp krijgt zelfs een score van 10/10. Niets is zo vervelend als continue rugpijn. Durabrik...

Bekijk referentie

“We zijn door Loff op alle vlak zeer goed begeleid en ontzorgd. Zowel de toelichting, de bereidwilligheid om enkele modellen uit te proberen, de communicatie en de levering zijn allemaal heel vlot en in een aangename sfeer verlopen.”

Claudia Callens, zaakvoerster Durabrik Bouwbedrijven

Meer weten over ergonomische stoelen?

Welke bureaustoel is geschikt voor zware personen?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bureaustoel, is het belangrijk om rekening te houden met je lichaam. Niet alleen of je al dan niet last hebt van rugklachten, maar ook met je...
Lees meer

Ergonomische bureaustoel kopen? 3 tips voor de juiste keuze!

Wanneer je (nog) niet thuis bent in de wereld van de bureaustoelen, is het niet zo eenvoudig om een échte, goede ergonomische bureaustoel te onderscheiden van een doorsnee en minder kwalitatieve bureaustoel.  We vertellen je er graag meer over in deze blog.

Lees meer

Wat is de beste bureaustoel om rugpijn tegen te gaan?

Lage rugpijn is nog steeds dé belangrijkste reden van absenteïsme. Lage rugpijn, veroorzaakt door het uitvoeren van een administratieve job, is een groeiend probleem. Met deze kennis in het achterhoofd, valt er eigenlijk niet te discussiëren over hoe belangrijk het is om te investeren in gezondheid en ergonomie op het werk. Op het lijstje van prioriteiten staat een goede bureaustoel dan ook prominent op nummer één.

Lees meer

Bestel je gratis Loffbook!

Elise Harinck,

Loffbook

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Op zoek naar de perfecte stoel?

Ergonomische stoelen. Om te werken, om te eten, om te brainstormen, om te vergaderen, om te ontspannen of om na te denken. Uit ons assortiment van maar liefst honderden stoelen vind je voor iedere ruimte van je kantoor ongetwijfeld je perfect match. Bij Loff heb je de mogelijkheid om je chair crush volledig zelf te bepalen: verschillende stoffen, verschillende poten, armleuningen en afwerkingen. Ben je op zoek naar vergaderstoelen of bezoekersstoelen? Denk er dan aan om te kiezen voor een stapelbare stoel, zo kan je je vergadering eenvoudig organiseren. Een inkomhal daarentegen, mag zeker met het nodige karakter aangekleed worden. Toffe loungestoelen, -banken of poefjes kunnen hier de ideale eyecatcher vormen.

De belangrijkste stoel is en blijft onze bureaustoel. Hierin volgen wij 2 topmerken die de waarden beweging en productiviteit hoog in het vaandel dragen. Twee waarden die vandaag enorm belangrijk zijn binnen de kantoorinrichting. Wij geven je dan ook graag persoonlijk advies rond je bureaustoel.

En last but not least, hebben we onze terras- en kantinestoelen. Opnieuw een brede waaier aan leuke, afwasbare, praktische stoelen. Ook onze krukken of barstoelen zorgen ongetwijfeld voor een toffe schwung in de kantine. Kortom, in ons assortiment stoelen vind je eindeloze mogelijkheden. Met telkens één constante: tijdloos design en stuk voor stuk topkwaliteit. Wens je graag persoonlijk advies? Wij staan klaar om je te helpen! Kom langs in onze Werkbar in Waregem of boek een seat ‘n greet gesprek met één van onze experts. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.