Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen ūüėČ

Seats
Everyone is in need of the best seat.

Ons aanbod ergonomische stoelen

Van ergonomische bureaustoelen tot poufjes, vergaderstoelen, buitenmeubilair, loungestoelen en krukken.
Loff biedt verschillende soorten zitmeubilair met telkens één constante: topkwaliteit, ergonomische ontwerpen en tijdloos design.

Ergonomische-stoelen-ergonomische-bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen

√Čchte ergonomische bureaustoelen in combinatie met mooi design

Ergonomische stoelen vergaderstoelen

Vergaderstoelen

Talloze mogelijkheden in onze vergader- en bezoekerstoelen

Loungemeubilair

Van poefjes tot sofa's en leuke softseating

Ergonomische stoelen zitballen

Zitballen

Ruime keuze qua stoffering, kleur en stijl

ergonomische stoelen terrasstoelen

Terrasstoelen

Weerbestendige en robuuste stoelen, ideaal voor terras of kantine

Krukken

Ruim aanbod aan verschillende soorten krukken

Ben je op zoek naar een nieuwe stoel? Een bureaustoel, vergaderstoel of bezoekersstoel? Ergonomie kent voor mij geen geheimen meer en ik geef je graag persoonlijk advies over de best passende stoel. 

Julie Crombé, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

‚ÄúGezien we meer dan 90% van onze tijd zittend doorbrengen, was de keuze van de bureaustoel enorm belangrijk. De H√ÖG Tribute die Loff ons voorstelde, voldoet aan al onze verwachtingen!‚ÄĚ

Frederic Windels, bestuurder Winsurances

Onze 3 S-pijlers van kantoorgeluk

Sound

Akoestische oplossingen voor nagalm, lawaai en storende geluiden in open ruimtes. 

Seats

Van ergonomische bureaustoelen, over toffe softseating tot stijlvolle vergaderstoelen.

Space

Alles voor een productieve en gezonde kantoorinrichting. 

Wil je gratis een stoel testen? Dat kan!

Kom langs in ons experience center en vind de stoel die bij je past

OPENINGSUREN
Maandag – Vrijdag
08:00 – 12:00 en 13:30 – 18:00

ADRES
Gentseweg 636
8793 Waregem
056 60 51 51 | info@loff.be

Trots op deze referenties

Verzekeringskantoor Winsurances uit Waregem is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar die zowel de particuliere als de KMO sector bedient van de juiste bescherming voor de meest uiteenlopende...

Bekijk referentie

‚ÄúGezien we meer dan 90% van onze tijd zittend doorbrengen, was de keuze van de bureaustoel enorm belangrijk. De H√ÖG Tribute die Loff ons voorstelde, voldoet aan al onze verwachtingen!‚ÄĚ

Frederic Windels, bestuurder Winsurances
Bij Durabrik is ergonomie essentieel, het onderwerp krijgt zelfs een score van 10/10. Niets is zo vervelend als continue rugpijn. Durabrik vond heel snel een match met de H√ÖG bureaustoelen...

Bekijk referentie

“We zijn door Loff op alle vlak zeer goed begeleid en ontzorgd. Zowel de toelichting, de bereidwilligheid om enkele modellen uit te proberen, de communicatie en de levering zijn allemaal heel vlot en in een aangename sfeer verlopen.”

Claudia Callens, zaakvoerster Durabrik Bouwbedrijven
RFN hecht veel belang aan de gezondheid van hun medewerkers, maar wisten tot voor onze samenwerking niet wat het verschil kon zijn tussen een goede en slechte bureaustoel. Wij lieten hen...

Bekijk referentie

“De samenwerking heeft een hele positieve noot nagelaten. Het merendeel van de collega’s is nu bewust bezig met welzijn op kantoor.”

David Vandenabeele, RFN

Meer weten over ergonomische stoelen?

Hoe herken je een ergonomische bureaustoel?

Wanneer je (nog) niet thuis bent in de wereld van de bureaustoelen, is het niet zo eenvoudig om een échte, goede ergonomische bureaustoel te onderscheiden van een doorsnee en minder kwalitatieve bureaustoel.  We vertellen je er graag meer over in deze blog.

Lees meer

Het geheim van gezond zitten

Gezond zitten. Hoe pak je dit aan? Zeker voor mensen met een zittend beroep is dit niet altijd een evidentie. De rode draad doorheen een doorsnee dag is dan ook meestal zitten. We zitten aan tafel, we zitten in de auto, we zitten op het werk, we zitten in de zetel, …

Lees meer

Wat is de beste bureaustoel om rugpijn tegen te gaan?

Lage rugpijn is nog steeds d√© belangrijkste reden van absente√Įsme. Lage rugpijn, veroorzaakt door het uitvoeren van een administratieve job, is een groeiend probleem. Met deze kennis in het achterhoofd, valt er eigenlijk niet te discussi√ęren over hoe belangrijk het is om te investeren in gezondheid en ergonomie op het werk. Op het lijstje van prioriteiten staat een goede bureaustoel dan ook prominent op nummer √©√©n.

Lees meer

The Loffbook

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken.¬†We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij¬†H√ÖG¬†staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun¬†Balance¬ģ movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme idee√ęn voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Op zoek naar de perfecte stoel?

Ergonomische stoelen. Om te werken, om te eten, om te brainstormen, om te vergaderen, om te ontspannen of om na te denken. Uit ons assortiment van maar liefst honderden stoelen vind je voor iedere ruimte van je kantoor ongetwijfeld je perfect match. Bij Loff heb je de mogelijkheid om je chair crush volledig zelf te bepalen: verschillende stoffen, verschillende poten, armleuningen en afwerkingen. Ben je op zoek naar vergaderstoelen of bezoekersstoelen? Denk er dan aan om te kiezen voor een stapelbare stoel, zo kan je je vergadering eenvoudig organiseren. Een inkomhal daarentegen, mag zeker met het nodige karakter aangekleed worden. Toffe loungestoelen, -banken of poefjes kunnen hier de ideale eyecatcher vormen.

De belangrijkste stoel is en blijft onze bureaustoel. Hierin volgen wij 2 topmerken die de waarden beweging en productiviteit hoog in het vaandel dragen. Twee waarden die vandaag enorm belangrijk zijn binnen de kantoorinrichting. Wij geven je dan ook graag persoonlijk advies rond je bureaustoel.

En last but not least, hebben we onze terras- en kantinestoelen.¬†Opnieuw een brede waaier aan leuke, afwasbare, praktische stoelen. Ook onze krukken of barstoelen zorgen ongetwijfeld voor een toffe schwung in de kantine. Kortom, in ons assortiment stoelen vind je eindeloze mogelijkheden. Met telkens √©√©n constante: tijdloos design en stuk voor stuk topkwaliteit. Wens je graag persoonlijk advies? Wij staan klaar om je te helpen! Kom langs in onze Werkbar in Waregem of boek een seat ‚Äėn greet gesprek met √©√©n van onze experts.¬†

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het cre√ęren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het cre√ęren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.