Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Waarom kiezen voor Framery?

Framery is de pionier en ’s werelds toonaangevende fabrikant in de productie en ontwikkeling van
geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de concentratie op de werkvloer verhogen.

Play Video
Framery Martijn Devos Loff Maatkantoren

Lawaai is het probleem

Afgeleid worden door (telefoon)gesprekken is het ergste wat er bestaat voor onze hersenen. We worden uit onze concentratie getrokken en daarna duurt het maar liefst 20 minuten om opnieuw volledig in focus te kunnen werken. Algemeen gezien is meer dan 30% van de kantoormedewerkers overgevoelig aan lawaai en afleiding.

Constante onderbrekingen maken ons moe en tasten zelf de werking van ons kortetermijngeheugen aan. We hebben dus meer stilte en rust nodig in ons beroepsleven om productiever en efficiënter te kunnen werken.

Van nature uit reageren onze hersenen op alles wat plezierig, bedreigend of nieuw is. De hersenen scannen voortdurend de omgeving en wanneer een afleiding plaatsvindt, krijgen we een waarschuwing dat er aandacht vereist is. Ook al weten we dat we ons er eigenlijk niets van hoeven aan te trekken, toch worden we gestoord en zijn we onze concentratie kwijt.

Phonebooths en akoestische pods helpen bij het creëren van verschillende soorten werkplekken, gebaseerd op de behoeften en de taken van de medewerkers. Met deze workpods wordt het concentratievermogen van de mensen verbeterd en het aantal afleidingen in het kantoor verminderd

“In de Framery One is de kwaliteit van mijn telefoongesprekken veel beter omdat ik me volledig kan focussen op mijn gesprekspartner. Ik voel me productief en dat is waar ik het meeste voldoening uit haal.”

Elise Harinck, Workplace & Acoustic expert bij Loff

Waarom kiezen voor Framery?

Framery is pionier en wereldleider in akoestische pods en phonebooths. De productie van de eerste pod kwam tot stand in 2010 en sindsdien zijn ze uitgegroeid tot fabrikant van de bekendste phonebooths en akoestische pods ter wereld, met de hoogst mogelijke geluidsisolatie en luchtcirculatie.

Ze focussen zich volledig op de ontwikkeling, R&D en productie van phonebooths en investeren continu in extra onderzoeken. De producten van Framery zijn gecertificeerd volgens 6 ISO normen waarin onder meer de garantie staat dat de phonebooths en pods de hoogste akoestische waardes behalen van de markt. Op akoestisch vlak maken ze geen enkele compromis: ze willen enkel de beste zijn.

En dat zijn ze ook. Dat beamen zowel onze eigen referenties als de grote namen waarmee Framery uitpakt, zoals Microsoft, Puma, Tesla, Deloitte, … etc.

Naast de akoestische waardes, scoort Framery ook bijzonder goed op het vlak van design en personalisatie van de pod. De afgeronde hoeken zorgen voor een jong design en de trendy kleuren, … die keuze laten we aan jou over :-).

Elise Harinck Loff Maatkantoren Waregem

Ontmoet de Framery familie

Ontdek onze Framery projecten

Limited Edition uit Moeskroen is een familiebedrijf in hart en nieren, gespecialiseerd in op maat...

Bekijk referentie

“Ik ben echt onder de indruk hoe geluidsdicht de pods zijn. In de pod hoor je niets van geluid van buitenaf en omgekeerd. Iedereen kan stil en geconcentreerd blijven verder werken. Magnifiek!”

Philippe Hanet - bestuurder Limited Edition & 2tec2

Met de opkomende videoconferentie-trend merken de mensen van Auditas dat iedereen veel luider praat tegen de computer dan tijdens een normaal telefoongesprek. Hierdoor worden de collega’s in het kantoor te vaak en onnodig gestoord. Akoestische pods zijn daarom de perfecte oplossing voor hen om terug efficiënt en in focus te kunnen werken.Bekijk referentie

“Onze Framery pods zijn een echte aanwinst voor de productiviteit en de concentratie hier op kantoor. Iedereen kan nu volop in focus en geconcentreerd werken, zonder anderen te storen.”

Sven Vansteelant, bestuurder Auditas
Martijn Devos

Ben je ook zo’n fan van Framery als wij? 
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de phonebooths en akoestische pods? Ik vertel je er graag meer over!

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.