Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Waarom kiezen voor HÅG?

Het stoelenmerk HAG kenmerkt zich vooral aan het specifieke en unieke balansmechanisme waardoor
de beweging van de gebruiker gestimuleerd wordt. Design, duurzaamheid en een mooi aanbod zijn daarnaast minstens even belangrijk.

Play Video
HAG Kenmerken

Balanced Movement Mechanisme van HAG

Iedere HAG stoel is voorzien van het uniek bewegingsmechanisme. ‘Uniek’ omdat HAG deze mechaniek zelf heeft bedacht, onderbouwd vanuit de overtuiging en de visie dat beweging het allerbelangrijkste is.

Een HAG stoel zorgt ervoor dat je continu kleine bewegingen maakt tijdens het zitten, zélfs je onderlichaam blijft in beweging (in tegenstelling tot andere bureaustoelen). Door die constante én onbewuste beweging verhoogt de circulatie van je bloed en je zuurstof, waardoor je veel fitter, energieker en productiever blijft gedurende de werkdag. Je verlaagt ook drastisch de kans op eventuele bloedklonters en je voorkomt het opzwellen van je benen en voeten. 

Het zitten op een HAG bureaustoel voelt heel comfortabel en natuurlijk aan doordat de stoel jouw bewegingen volgt en je constant de juiste ondersteuning krijgt, gelijk welk model van stoel je kiest. 

Waarom kiezen voor een HAG bureaustoel?

Het probleem met de meeste bureaustoelen, zelfs met de zogenaamde ergonomische bureaustoelen, is dat ze de gebruiker niet laten bewegen. Voeten blijven doorgaans plat op de grond en de benen blijven volledig statisch. Dit zorgt bij veel gebruikers voor lichamelijke klachten en vermoeidheid. 

De HAG bureaustoelen, daarentegen, maken gebruik van een uniek bewegingsmechanisme, die de gebruiker onbewust laat bewegen tijdens het zitten.

Hag-Sofi-Mesh-7500-Ergonomische-Bureaustoel

“De beste houding is altijd de volgende!”

Ann Gheysen, zaakvoerder Loff

De unieke designfilosofie van HAG

Bij HAG staat de gebruiker gedurende het volledige ontwerpproces op de eerste plaats. Via onderzoeken en gebruikerstests brengt men alle behoeften en voorkeuren van kantoormedewerkers in kaart om zo stoelen te ontwerpen die zich aanpassen aan de manier waarop gebruikers werken en niet andersom. 

HAG maakt bureaustoelen die mogen gezien worden. Ze zijn heel sterk in het verbergen van de complexe technische eigenschappen, waardoor hun stoelen niet meer te vergelijken zijn met klassieke bureaustoelen qua uitzicht. Vervolgens gaan ze er ook telkens van uit dat het ontwerp van de stoel gezond, comfortabel en eenvoudig in gebruik moet zijn. 

HAG design
HAG Duurzaamheid

Pioniers in duurzaamheid

HAG draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Het beschermen van de gezondheid en het verminderen van de impact op het milieu zijn hun 2 grootste drijfveren. In ’95 zijn ze begonnen met het gebruik van gerecycled plastic voor de productie van hun stoelen en in 2004 was HAG de eerste fabrikant van bureaustoelen ter wereld die een ISO14025-EPD (Environmental Product Declaration) kreeg. 

Ondertussen behaalden ze deze mooie milieu-certificaten: Greenguard, Nordic Swan Ecolabel, ISO 14025-EPD en Möbelfakta. Ze maken geen gebruik van schadelijke materialen en ze proberen er altijd voor te zorgen dat ieder onderdeel recycleerbaar is. 

Ontmoet de HAG familie

HÅG Capisco 8106

HÅG Caspisco Puls 8010

HÅG Caspisco Puls 8020

HÅG Futu 1100

HÅG Futu 1200

HÅG Creed

HÅG Sofi 7200

HÅG Sofi 7300

HÅG Sofi 7500

HÅG Creed

HÅG Tion

HÅG Tribute

Ontdek onze HAG projecten

Devagro is reeds meer dan 30 jaar een kwalitatieve speler in zowel openbare als industriële projecten. Door hun enorme groei was er nood aan uitbreiding van hun site en kantoorgebouw. Zo werd het nieuwe kantoorgebouw in juni 2019, volledig futureproof, ingewijd als nieuwe werkplek.Bekijk referentie

“De samenwerking met Loff heeft onze ogen geopend, in die zin dat een investering in onszelf ook wel eens mag en absoluut nodig is. Het is de bedoeling om nog lang op kantoor te kunnen vertoeven en dankzij de persoonlijke aanpak en het goede advies rond ergonomie en zitcomfort, kunnen we nu ons werk comfortabel en actief uitvoeren.”

Ignace Degezelle, bestuurder Devagro
Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je ook zo’n fan van HAG als wij? Ben je ervan overtuigd dat een HAG stoel echt iets voor jou is?
Ik laat je graag kennismaken met het aanbod en de typische balansmechaniek.

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.