Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Space
Happy employees give you happy customers.

Kantoor inrichten

Met Loff kies je voor een kantoorinrichting waar productiviteit, beleving en welzijn voor de kantoormedewerkers in de spotlight staan.
Wil je je kantoor inrichten? Of wil je enkel één ruimte een upgrade geven? Wij geven je alvast wat inspiratie en tips.

Boek een  gesprek met onze expert kantoorgeluk

“De dag van vandaag is er nood aan ruimte, licht en ergonomisch comfort. Dankzij de samenwerking met Loff voldoet ons kantoor aan deze normen. En zoals we vroeger overtuigd waren dat de investering van een vrachtwagen zich zou terug verdienen, zo ben ik er nu ook van overtuigd dat de investering in ons nieuw kantoor zich ook op termijn zal terugverdienen.

Marleen Vanden Buverie, bestuurster Devagro

Onze 3 S-pijlers van kantoorgeluk

Sound

Optimale akoestiek voor betere concentratie en spraakprivacy.

Seats

Van ergonomische bureaustoelen, over toffe softseating tot stijlvolle vergaderstoelen.

Space

Inspiratie voor een leuke, inspirerende en productieve werkomgeving.

Jullie kantoor inrichten?

Ontdek hier een glimp van ons aanbod kantoorinrichting: zit-sta tafels, vergadertafels, kasten, whiteboards, … etc. 

Hoe werken we?

Kantoor inrichten kennismakingsgesprek Loff

Bij Loff kan je terecht voor gelijk welk project: van thuiskantoor, tot een upgrade van de vergaderruimte of voor een totaalproject van je nieuw kantoor. Wij starten onze samenwerking graag met een kennismakingsgesprek om jullie wensen en behoeften in kaart te kunnen brengen.

Kantoor inrichten uitwerking

Na de eerste gesprekken, gaan wij aan de slag voor jou: we tekenen een ontwerp uit en we maken een voorstel voor een werkbaar beter kantoor. Dit voorstel bespreken we ofwel bij jullie ofwel bij ons op kantoor.

Kantoorinrichting plaatsing

Na de goedkeuring van het ontwerp en het voorstel, gaan wij verder met de praktische kant van jouw project. Achter de schermen volgen wij alles op en wij zorgen ervoor dat alles binnen de afgesproken tijd geleverd en geplaatst wordt.

Boek een  gesprek met onze expert kantoorgeluk

Trots op deze referenties

Rogiers uit Waregem is gespecialiseerd in de verkoop, levering, installatie en onderhoud van alle klassieke tot CNC gestuurde machines en totaalprojecten. De volgende generatie heeft heel wat toekomstplannen en daarom doopten ze hun nieuw kantoorgebouw tot Rogiers 2.0.Bekijk referentie

“Het gebouw en het kantoor weerspiegelen perfect de identiteit van onze organisatie waarbij ergonomie en geluk op de werkplek heel centraal staan.”

Michiel Vandaele, Service After Sales
Het nieuwbouwkantoor van notariaat Liesbet Degroote | Bruno Raes is centraal gelegen in Kortrijk. Wij...

Bekijk referentie

“Hele vlotte samenwerking. Loff dacht proactief met ons mee om tot het ideale concept te komen. Ook de opvolging en de service naverkoop was heel goed, er werd verantwoordelijk en professioneel gehandeld bij issues.”

Wim Vandenberghe, notarieel medewerker

Devagro is reeds meer dan 30 jaar een kwalitatieve speler in zowel openbare als industriële projecten. Door hun enorme groei was er nood aan uitbreiding van hun site en kantoorgebouw. Zo werd het nieuwe kantoorgebouw in juni 2019, volledig futureproof, ingewijd als nieuwe werkplek.Bekijk referentie

“De samenwerking met Loff heeft onze ogen geopend, in die zin dat een investering in onszelf ook wel eens mag en absoluut nodig is. Het is de bedoeling om nog lang op kantoor te kunnen vertoeven en dankzij de persoonlijke aanpak en het goede advies rond ergonomie en zitcomfort, kunnen we nu ons werk comfortabel en actief uitvoeren.”

Ignace Degezelle, bestuurder Devagro

Meer weten over kantoorinrichting?

Hoe je kantoorinrichting bijdraagt aan een positieve werksfeer

In deze blog: Wat is een goede werksfeer en wat is het belang ervan? Een goede werksfeer weerspiegelt zich in een goede band tussen de collega’s. Een losse babbel, het kunnen...
Lees meer

Het Nieuwe Werken

Het bedrijfsleven is in verandering. We staan aan het begin van een nieuwe manier van samenwerken. Hoe ziet ‘Het Nieuwe Werken’ eruit? Op welke manier gaan we samenwerken? Hoe zullen we dit...
Lees meer

Bestaat kantoorgeluk echt? Of heeft ons werk gewoon invloed op hoe gelukkig we zijn in het dagelijkse leven?

35 jaar. Dat is zowat de gemiddelde periode die we spenderen op het werk. En het ziet er niet naar uit dat dit in de toekomst minder zal worden. Gemakkelijk 8 uur per dag. Méér tijd dan dat we...
Lees meer

The Loffbook

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Kantoorinrichting is een vak apart

Kantoren hebben meer en meer te maken met kantoorpijnen zoals ziekteverzuim, problematische akoestiek, gebrek aan privacy en de bekende war on talent. Deze kantoorpijnen hebben vaak (on)rechtstreeks te maken met de kantoorinrichting. Ongeveer 80% van de kantoren worden enkel en alleen functioneel ingericht of met andere woorden: zoveel mogelijk bureaus in één ruimte. 

Wat vandaag meer en meer een rol speelt, is het- geluksrendement. Of hoe wij het graag noemen: het kantoorgeluk. Een functionele kantoorinrichting is dan zeker niet optimaal, want die biedt medewerkers geen enkele stimulans voor de arbeidsvreugde.

Wij zetten de medewerkers centraal zodat men zich zoveel mogelijk thuis voelt op de werkplek. We creëren een echte beleving waarbij welzijn op kantoor de belangrijkste drijfveer is. We pakken ieder pijnpunt aan zodat elke werknemer gezond kan werken, want gezonde werknemers zijn gelukkiger én productiever.

De inrichting van je kantoor is dus belangrijker dan ooit. Niet alleen om nieuwe werknemers aan te trekken, maar ook om je huidige werknemers te houden. Om je bedrijfswinst naar omhoog te krijgen én om verder aan je imago te bouwen. Het team van Loff helpt je graag verder bij het uitwerken van ideeën om jouw waarden in de verf te zetten en om echte topsporters te maken van je medewerkers die op en top gezond en productief kunnen werken. Tot binnenkort in onze Werkbar?

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.