Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Kantoorgeluk

In ons verhaal staat de term kantoorgeluk centraal. Voor velen een vaag, hol of zweverig begrip, tot ze met ons hebben samengewerkt. 
Kantoorgeluk is belangrijker dan ooit, voor het behouden van je huidig talent, maar ook voor de aantrekking van jonge en nieuwe krachten.

Kantoorgeluk Ann Gheysen Zaakvoerder Loff maatkantoren

De manier waarop we werken verandert snel. Wat vroeger relevant was, is vandaag totaal niet meer aan de orde. Wat werkte in een open kantoor, werkt niet (meer) in multifunctionele ruimtes. En wat we ook leren over digitale werkmethoden, binnenkort is dit opnieuw achterhaald. Maar wat wel altijd een rol zal spelen is het kantoorgeluk, en dat is dan ook de reden van ons bestaan. Gelukkige medewerkers zijn productief, betrokken en rendabel. Tijdens de vele klantenbezoeken in het kader van ons moederbedrijf DBS Office Supplies, botsten we altijd tegen dezelfde frustraties en ontevredenheid van de werknemers. En zo werden onze de 3 S-pijlers geboren: Sound, Seats en Space. Ofwel akoestische oplossingen tegen overbodig lawaai, ergonomische bureaustoelen ter preventie of vermindering van lichamelijke klachten en als laatste het ontwerpen van dynamische werkplekken op maat de klant en de taken van de medewerkers.

“De mens is het belangrijkste kapitaal en te duur om niet in te investeren. Kantoorgeluk is dan ook geen zweverig gedoe. Om het met de woorden van Richard Branson te zeggen: Happy employees give you happy customers!”

Ann Gheysen, zaakvoerster Loff

Onze 3 S-pijlers van kantoorgeluk

Sound

Optimale akoestiek voor betere concentratie en spraakprivacy.

Seats

Van ergonomische bureaustoelen, over toffe softseating tot stijlvolle vergaderstoelen.

Space

Inspiratie voor een leuke, inspirerende en productieve werkomgeving.

Ons team over kantoorgeluk

Wat betekent kantoorgeluk voor ...

Kurt Vanryckeghem

Voor onze Waregemse burgermeester Kurt Vanryckeghem betekent kantoorgeluk vooral gezelligheid en de mogelijkheid hebben om ergens te kunnen zitten naargelang het type gesprek. 

Gerd Bellemans

Het verhaal van inspirator en coach Gerd Bellemans sluit perfect aan bij het onze. Voor Gerd betekent kantoorgeluk: thuiskomen, rust vinden, oog voor het esthetische aspect, transparantie in het bedrijf, waardoor de productiviteit stijgt en mensen hun talenten ten volle kunnen benutten.

The loffbook

Het kantoorgeluk van onze klanten

De terugkeer naar kantoor vroeg om heel wat aanpassingen na het maandenlange thuiswerk. Opnieuw in een groot kantoor vertoeven, vaak gestoord worden door telefoongesprekken en te veel collega's...

Bekijk referentie

“Heel tevreden over het eindresultaat van de lattenwand, de akoestische baffles en scheidingswanden! Ook de pods worden goed gebruikt! Het geheel zorgt voor meer concentratie en productiviteit in het landschapskantoor.”

Ellen Klerks

Onze klant Initeam (voorheen Soft Naert) hecht veel belang aan het welzijn van hun kantoormedewerkers en zocht een creatieve oplossing om het felle daglicht, afkomstig van de lange koepels in het kantoor, te dempen. Er werd gekozen voor spanplafonddoeken onder beide koepels. De print zorgt voor een schitterende en verfrissende upgrade in hun kantoor.Bekijk referentie

“De spanplafonddoeken zorgen voor een waw-factor bij het binnenkomen van de kantoorruimte. Wij zijn heel tevreden met het resultaat!”

Patricia Vandelanotte - zaakvoerster Initeam
Voor de inrichting van het nieuwe kantoor kwamen de zaakvoerders van Mex United bij Loff aankloppen. De open vergaderruimte en de kantoren moesten vooral een aangename en flexibele omgeving...

Bekijk referentie

“Loff heeft onze visie rond ‘je goed voelen op kantoor’ goed begrepen. Sterker nog: zij hebben het concreet gemaakt door ons te helpen in het maken van de juiste keuzes.”

Cis Scherpereel - E-commerce strateeg bij Mex United
Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.