Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Kantoorgeluk

In ons verhaal staat de term kantoorgeluk centraal. Voor velen een vaag, hol of zweverig begrip, tot ze met ons hebben samengewerkt. 
Kantoorgeluk is belangrijker dan ooit, voor het behouden van je huidig talent, maar ook voor de aantrekking van jonge en nieuwe krachten.

Kantoorgeluk Ann Gheysen Zaakvoerder Loff maatkantoren

De manier waarop we werken verandert snel. Wat vroeger relevant was, is vandaag totaal niet meer aan de orde. Wat werkte in een open kantoor, werkt niet (meer) in multifunctionele ruimtes. En wat we ook leren over digitale werkmethoden, binnenkort is dit opnieuw achterhaald. Maar wat wel altijd een rol zal spelen is het kantoorgeluk, en dat is dan ook de reden van ons bestaan. Gelukkige medewerkers zijn productief, betrokken en rendabel. Tijdens de vele klantenbezoeken in het kader van ons moederbedrijf DBS Office Supplies, botsten we altijd tegen dezelfde frustraties en ontevredenheid van de werknemers. En zo werden onze de 3 S-pijlers geboren: Sound, Seats en Space. Ofwel akoestische oplossingen tegen overbodig lawaai, ergonomische bureaustoelen ter preventie of vermindering van lichamelijke klachten en als laatste het ontwerpen van dynamische werkplekken op maat de klant en de taken van de medewerkers.

“De mens is het belangrijkste kapitaal en te duur om niet in te investeren. Kantoorgeluk is dan ook geen zweverig gedoe. Om het met de woorden van Richard Branson te zeggen: Happy employees give you happy customers!”

Ann Gheysen, zaakvoerster Loff

Onze 3 S-pijlers van kantoorgeluk

Sound

Optimale akoestiek voor betere concentratie en spraakprivacy.

Seats

Van ergonomische bureaustoelen, over toffe softseating tot stijlvolle vergaderstoelen.

Space

Inspiratie voor een leuke, inspirerende en productieve werkomgeving.

Ons team over kantoorgeluk

Wat betekent kantoorgeluk voor ...

Kurt Vanryckeghem

Voor onze Waregemse burgermeester Kurt Vanryckeghem betekent kantoorgeluk vooral gezelligheid en de mogelijkheid hebben om ergens te kunnen zitten naargelang het type gesprek. 

Gerd Bellemans

Het verhaal van inspirator en coach Gerd Bellemans sluit perfect aan bij het onze. Voor Gerd betekent kantoorgeluk: thuiskomen, rust vinden, oog voor het esthetische aspect, transparantie in het bedrijf, waardoor de productiviteit stijgt en mensen hun talenten ten volle kunnen benutten.

The loffbook

Het kantoorgeluk van onze klanten

Re-Mind is een coachbureau uit Kortrijk. Voor hun vergaderzaal zochten ze naar een goede oplossing om het akoestisch comfort te verbeteren. Omdat het esthetische aspect ook een...

Bekijk referentie

“De plafondpanelen zijn zeer mooi. De collega’s ervaren een zalig verschil. De doelstelling om aangename akoestiek te creëren werd zeker behaald.”

Ann Coussement, management Re-mind
Groep De Meyer uit Drongen specialiseert zich in verzekeringen en vastgoed. De kleuren van de schilderijen aan de muur en de kleuren van hun ergonomische bureaustoelen...

Bekijk referentie

“Alle medewerkers vinden hun bureaustoel geweldig. De verschillende kleuren ogen zeer fris en matchen goed in ons kantoor.”

Bram De Meyer - verzekeringsmakelaar Groep De Meyer
Limited Edition uit Moeskroen is een familiebedrijf in hart en nieren, gespecialiseerd in op maat gemaakte tapijten. Haar zusterbedrijf, 2tec2, is gespecialiseerd in geweven...

Bekijk referentie

“Ik ben echt onder de indruk hoe geluidsdicht de pods zijn. In de pod hoor je niets van geluid van buitenaf en omgekeerd. Iedereen kan stil en geconcentreerd blijven verder werken. Magnifiek!”

Philippe Hanet - bestuurder Limited Edition & 2tec2
Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.