Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Space
“Happy employees give you happy customers”

                                                                                                                                                                                                 Richard Branson

Is er nog leven op kantoor?

Het antwoord is: “meer dan ooit”. De pandemie leerde ons nadenken over hoe we leven en werken.
Het mentale welzijn zal cruciaal blijven en trekt zich door naar de wijze waarop we ons werk zullen doen.
LOFF was voor corona al overtuigd van de visie dat gelukkige en gezonde medewerkers het succes van jouw bedrijf bepalen.
Niet toevallig staat de naam LOFF voor “Lucky Office”

De wijziging?

De grootste wijziging uit zich in de mix van het thuiswerk en werk op kantoor. Het kantoor heeft een geduchte concurrent gekregen en die heet “thuis”. 
Daarom wordt het key om deze zo aangenaam, inspirerend en productief mogelijk te maken, anders is het het niet waard om de files te trotseren. 

Wat betekent dit voor jouw kantoor?

Het kantoor krijgt een gewijzigde bestemming, waarin je als medewerker centraal staat.
Vrijheid van keuze en persoonlijk welzijn zorgen voor meer kantoorgeluk. 

Loff-Kantoorinrichting

Het kantoor van de toekomst

Het kantoor dient dus een plek te zijn waar:

  • de medewerker thuiskomt en graag komt;
  • sociale interactie en connecteren met collega’s mogelijk is;
  • individueel in focus gewerkt kan worden;
  • overlegd en samengewerkt kan worden.

“De mens is het belangrijkste kapitaal en te duur om niet in te investeren. Geef hen de juiste tools om hun talenten te ontplooien en zij maken van jouw bedrijf een succesverhaal.”

Ann Gheysen, zaakvoerder Loff

Trots op deze referenties

Limited Edition uit Moeskroen is een familiebedrijf in hart en nieren, gespecialiseerd in op maat gemaakte tapijten. Haar zusterbedrijf, 2tec2, is gespecialiseerd in geweven...

Bekijk referentie

“Ik ben echt onder de indruk hoe geluidsdicht de pods zijn. In de pod hoor je niets van geluid van buitenaf en omgekeerd. Iedereen kan stil en geconcentreerd blijven verder werken. Magnifiek!”

Philippe Hanet - bestuurder Limited Edition & 2tec2
Rogiers uit Waregem is gespecialiseerd in de verkoop, levering, installatie en onderhoud van alle klassieke tot CNC gestuurde machines en totaalprojecten. De volgende generatie heeft heel wat...

Bekijk referentie

“Het gebouw en het kantoor weerspiegelen perfect de identiteit van onze organisatie waarbij ergonomie en geluk op de werkplek heel centraal staan.”

Michiel Vandaele, Service After Sales
Devagro is reeds meer dan 30 jaar een kwalitatieve speler in zowel openbare als industriële projecten. Door hun enorme groei was er nood aan uitbreiding van hun site en kantoorgebouw. Zo werd...

Bekijk referentie

“De samenwerking met Loff heeft onze ogen geopend, in die zin dat een investering in onszelf ook wel eens mag en absoluut nodig is. Het is de bedoeling om nog lang op kantoor te kunnen vertoeven en dankzij de persoonlijke aanpak en het goede advies rond ergonomie en zitcomfort, kunnen we nu ons werk comfortabel en actief uitvoeren.”

Ignace Degezelle, bestuurder Devagro

En ook anderen vonden hun kantoorgeluk:

Boek een  gesprek met onze expert kantoorgeluk

We 'loff' to inspire you!

Is er een bepaalde ruimte bij jullie op kantoor die een upgrade kan gebruiken? De inkomhal, de ontvangstruimte, de vergaderruimte, de eetzaal of de polyvalente ruimte?
Ook voor het inrichten van één ruimte denken we graag met je mee om de ruimte zo optimaal mogelijk in te richten volgens jullie noden. Hier geven we je alvast wat inspiratie.

Onze 3 S-pijlers van kantoorinrichting

Sound

Optimale akoestiek voor betere concentratie en spraakprivacy.

Seats

Van ergonomische bureaustoelen, over toffe softseating tot stijlvolle vergaderstoelen.

Space

Inspiratie voor een leuke, inspirerende en productieve werkomgeving.

De basisstukken van je kantoorinrichting

Ontdek hier een glimp van ons aanbod kantoorinrichting: zit-sta tafels, vergadertafels, kasten, whiteboards, … etc. 

Hoe werken we?

Kantoorinrichting kennismakingsgesprek

Bij Loff kan je terecht voor gelijk welk project: van thuiskantoor, tot een upgrade van de vergaderruimte of voor een totaalproject van je nieuw kantoor. Wij starten onze samenwerking graag met een kennismakingsgesprek om jullie wensen en behoeften in kaart te kunnen brengen.

Na de eerste gesprekken, gaan wij aan de slag voor jou: we tekenen een ontwerp uit en we maken een voorstel voor een werkbaar beter kantoor. Dit voorstel bespreken we ofwel bij jullie ofwel bij ons op kantoor.

Kantoorinrichting plaatsing

Na de goedkeuring van het ontwerp en het voorstel, gaan wij verder met de praktische kant van jouw project. Achter de schermen volgen wij alles op en wij zorgen ervoor dat alles binnen de afgesproken tijd geleverd en geplaatst wordt.

Meer weten over kantoorinrichting?

‘Het Nieuwe Kantoor’: de bouwstenen

Het bedrijfsleven is in verandering. We staan aan het begin van een nieuwe manier van samenwerken. Hoe ziet ‘Het Nieuwe Kantoor’ eruit? Op welke manier gaan we samenwerken? Hoe zullen we dit in...
Lees meer

Ingrediënten voor kantoorgeluk

De media grijpt er niet naast: er wordt meer en meer aandacht gegeven aan nieuwe beleidsvormen en het zogenaamde Nieuwe Werken. Als we kantoormedewerkers om hun eerlijke mening vragen, horen we nog...
Lees meer

Bestaat kantoorgeluk echt? Of heeft ons werk gewoon invloed op hoe gelukkig we zijn in het dagelijkse leven?

35 jaar. Dat is zowat de gemiddelde periode die we spenderen op het werk. En het ziet er niet naar uit dat dit in de toekomst minder zal worden. Gemakkelijk 8 uur per dag. Méér tijd dan dat we...
Lees meer

The Loffbook

Kantoorinrichting is een vak apart

Kantoren hebben meer en meer te maken met kantoorpijnen zoals ziekteverzuim, problematische akoestiek, gebrek aan privacy en de bekende war on talent. Deze kantoorpijnen hebben vaak (on)rechtstreeks te maken met de kantoorinrichting. Ongeveer 80% van de kantoren worden enkel en alleen functioneel ingericht of met andere woorden: zoveel mogelijk bureaus in één ruimte. 

Wat vandaag meer en meer een rol speelt, is het- geluksrendement. Of hoe wij het graag noemen: het kantoorgeluk. Een functionele kantoorinrichting is dan zeker niet optimaal, want die biedt medewerkers geen enkele stimulans voor de arbeidsvreugde.

Wij zetten de medewerkers centraal zodat men zich zoveel mogelijk thuis voelt op de werkplek. We creëren een echte beleving waarbij welzijn op kantoor de belangrijkste drijfveer is. We pakken ieder pijnpunt aan zodat elke werknemer gezond kan werken, want gezonde werknemers zijn gelukkiger én productiever.

De inrichting van je kantoor is dus belangrijker dan ooit. Niet alleen om nieuwe werknemers aan te trekken, maar ook om je huidige werknemers te houden. Om je bedrijfswinst naar omhoog te krijgen én om verder aan je imago te bouwen. Het team van Loff helpt je graag verder bij het uitwerken van ideeën om jouw waarden in de verf te zetten en om echte topsporters te maken van je medewerkers die op en top gezond en productief kunnen werken. Tot binnenkort in onze Werkbar?

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.