Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Space
Happy employees give you happy customers

"Kantoorgeluk" staat meer dan ooit centraal

Het kantoor krijgt een gewijzigde bestemming, waarin je als medewerker centraal staat.
Vrijheid van keuze en persoonlijk welzijn zorgen voor meer kantoorgeluk.

Een kantoorruimte thuis

Werk je minimum 1 dag per week thuis? Dan is er meer dan reden genoeg om een productief en gezond thuiskantoor te voorzien. Wij stellen je graag de basisstukken voor je thuiskantoor voor.

Je thuis voelen op kantoor

Met Loff kies je voor een kantoorinrichting waar productiviteit, beleving en welzijn voor de kantoormedewerkers in de spotlight staan. Wil je je kantoor of één bepaalde ruimte (her)inrichten? 

Ann Gheysen

“De mens is het belangrijkste kapitaal en te duur om niet in te investeren. Geef hen de juiste tools om hun talenten te ontplooien en zij maken van jouw bedrijf een succesverhaal.”

Ann Gheysen, zaakvoerder LOFF

Hoe we voor deze klanten een ideale werkplek creëerden

Hoe we voor deze klanten een ideale werkplek creëerden

Hoe we voor deze klanten een ideale werkplek creëerden

Limited Edition uit Moeskroen is een familiebedrijf in hart en nieren, gespecialiseerd in op maat...

Bekijk referentie

“Ik ben echt onder de indruk hoe geluidsdicht de pods zijn. In de pod hoor je niets van geluid van buitenaf en omgekeerd. Iedereen kan stil en geconcentreerd blijven verder werken. Magnifiek!”

Philippe Hanet - bestuurder Limited Edition & 2tec2

Rogiers uit Waregem is gespecialiseerd in de verkoop, levering, installatie en onderhoud van alle klassieke tot CNC gestuurde machines en totaalprojecten. De volgende generatie heeft heel wat toekomstplannen en daarom doopten ze hun nieuw kantoorgebouw tot Rogiers 2.0.Bekijk referentie

“Het gebouw en het kantoor weerspiegelen perfect de identiteit van onze organisatie waarbij ergonomie en geluk op de werkplek heel centraal staan.”

Michiel Vandaele, Service After Sales

Bestel je gratis Loffbook!

Martijn Devos, Erkend Audioloog

Loffbook

We 'loff' to inspire you!

Is er een bepaalde ruimte bij jullie op kantoor die een upgrade kan gebruiken? De inkomhal, de ontvangstruimte, de vergaderruimte, de eetzaal of de polyvalente ruimte?
Ook voor het inrichten van één ruimte denken we graag met je mee om de ruimte zo optimaal mogelijk in te richten volgens jullie noden. Hier geven we je alvast wat inspiratie.

Meer weten over kantoorinrichting?

Kantoorinrichting na Corona: 7 blijvende trends

De wereldwijde Corona-pandemie heeft het werken op kantoor stevig door elkaar geschud. De veranderingen die we noodgedwongen hebben moeten uitvoeren, zijn niet per se een negatief gevolg.Ook...
Lees meer

Het Nieuwe Werken

Het bedrijfsleven is in verandering. We staan aan het begin van een nieuwe manier van samenwerken. Hoe ziet ‘Het Nieuwe Werken’ eruit? Op welke manier gaan we samenwerken? Hoe zullen we dit...
Lees meer

De oplossing om van een open landschapskantoor toch nog een succesverhaal te maken

Zijn de telefoongesprekken van je collega’s de grootste boosdoener voor je concentratie? Word je aandacht continu weggetrokken door tal van afleidingen? Bij ons is het landschapskantoor enkel en alleen nog een stille werkruimte. Benieuwd hoe we dit hebben aangepakt?

Lees meer

De basisstukken van je kantoorinrichting

Ontdek hier een glimp van ons aanbod kantoorinrichting: zit-sta tafels, vergadertafels, kasten, whiteboards, … etc. 

Kantoorinrichting is een vak apart

Wat is kantoorinrichting?

Je kantoorinrichting is meer dan investeren in praktische en (in het beste geval) mooie meubelen. Kantoren hebben de dag van vandaag meer en meer te maken met kantoorpijnen zoals ziekteverzuim, problematische akoestiek, gebrek aan privacy en een competitieve war on talent.

Deze kantoorpijnen hebben vaak (on)rechtstreeks te maken met de kantoorinrichting. Ongeveer 80% van de kantoren worden enkel en alleen functioneel ingericht of met andere woorden: zoveel mogelijk bureaus in één ruimte.

Wat vandaag meer en meer een rol speelt, is het- geluksrendement. Of hoe wij het graag noemen: het kantoorgeluk. Een functionele kantoorinrichting is dan zeker niet optimaal, want die biedt medewerkers geen enkele stimulans voor de arbeidsvreugde.

Hoe moet je een kantoor inrichten?

Er zijn natuurlijk heel wat praktische zaken waarbij je rekening moet houden bij de inrichten van een kantoor. Dat is op zich niet moeilijk. Wat vaak vergeten wordt, is om te luisteren naar de mensen die de ruimte dagdagelijks moeten gebruiken. Wij zetten de medewerkers centraal zodat men zich zoveel mogelijk thuis voelt op de werkplek. We creëren een echte beleving waarbij welzijn op kantoor de belangrijkste drijfveer is. We pakken ieder pijnpunt aan zodat elke werknemer gezond kan werken, want gezonde werknemers zijn gelukkiger én productiever.

De inrichting van je kantoor is dus belangrijker dan ooit. Niet alleen om nieuwe werknemers aan te trekken, maar ook om je huidige werknemers te houden. Om je bedrijfswinst naar omhoog te krijgen én om verder aan je imago te bouwen. Het team van Loff helpt je graag verder bij het uitwerken van ideeën om jouw waarden in de verf te zetten en om echte topsporters te maken van je medewerkers die op en top gezond en productief kunnen werken. Tot binnenkort in onze Werkbar?

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar één of meerdere vergadertafels? Ik help je graag met de verschillende mogelijkheden en de bijhorende accessoires om je werkplek te optimaliseren. Kan je langskomen in onze showroom? Dan kan ik je enkele modellen en onze staalkaart laten zien. 

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.