Welkom bij Loff maatkantoren! Wij maken je kantoor werkbaar beter, ook op maandagmorgen!

Lease with Loff

Verhoog het kantoorgeluk op jullie werkvloer met onze unieke leasingformules.
Vanaf €10/maand bezorg je je medewerkers een ergonomische werkomgeving.

"Zowel thuis als op kantoor verdienen kantoormedewerkers comfort. Met professioneel kantoormeubilair voelt je medewerker zich niet alleen goed, het verhoogt ook zijn productiviteit en efficiëntie.”

Ann Gheysen, bestuurster Loff

Maak kennis met onze extra voordelige leasingformules

Loff stelt je graag haar betaalbare kantoor-uitrustingen voor. Je maandelijkse bijdrage wordt bepaald volgens het type bureaustoel die je kiest.

Thuiskantoor-inrichten-homeoffice-Bureaustoel-Loff-maatkantoren

GOOD

Onze basisstoel – en perfecte combinatie met een zit-sta tafel – is de Capisco 8020-bureaustoel. Dankzij zijn unieke vorm en balansmechanisme stimuleert hij de beweging van je medewerkers. De kleur, die kiezen ze zelf.

Lease-with-Loff-Prijs: €11,40/maand

Lease-with-loff-bureaustoel-leasen

BETTER

De Futu-bureaustoel combineert 100% focus met onbewust bewegen tijdens het werk. Een klassieke, maar hedendaagse en tijdloze stoel die past in elk interieur.


Lease-with-Loff-Prijs: €16,05/maand

RH-MEREO300-Leasewithloff

BEST

Met de RH Mereo 300 schenk je je medewerkers het ultieme kantoorgeluk. Hij staat garant voor ultiem zitcomfort, beweging, balans en optimale ondersteuning waardoor hij ook geschikt is voor mensen met rugproblemen.

Lease-with-Loff-Prijs: €20/maand

*De vermelde leaseprijzen zijn exclusief BTW.  Interesse in onze bijzondere prijsvoorstellen vanaf 5 stuks? Contacteer ons.

Lease-with-Loff,
ook iets voor jou?

Vul ons formulier in, we contacteren je zo snel mogelijk.

    Duid aan welke optie jouw voorkeur heeft.
Loff maatkantoren - lease with loff

Bureaustoelen leasen? De voordelen voor jou op een rij.

Je werknemers een ergonomische werkomgeving bieden, het betekent een investering. Gelukkig is er nu het innovatieve Lease-with-Loff.

Financiering en leasing Loff maatkantoren

Financieel interessant

Door te leasen spreid je de kosten van je kantoormeubilair over verschillende jaren en kan je je liquide middelen gebruiken voor andere noodzakelijke investeringen. Je hoeft er niet voor naar de bank en bent dus zeker van 100% financiering.

Persoonlijke service Loff maatkantoren

Persoonlijke service

Binnen een straal van 20 kilometer leveren we je bureaustoel bij je thuis of persoonlijk bij je op kantoor. Je krijgt er een gepersonaliseerde installatie en een pak handige tips bovenop. Probleempje met je stoel? Tijdens de leasingperiode zorgen we voor perfecte technische hulp!

Ergonomie Loff maatkantoren

Ergonomie binnen handbereik

Met onze transparante formules weet je altijd waar je aan toe bent. Het maandelijkse bedrag en de termijn, ze liggen op voorhand vast. Loopt je contract af? Dan kan je de stoelen kopen aan restwaarde, het contract verlengen of een nieuw pakket samenstellen. Betaalbaar comfort, het was nog nooit zo dichtbij.

Kan ik je verder helpen met persoonlijk advies over onze bureaustoelen?
Of denk je dat de Lease-with-Loff formules iets voor jou zijn? Ik help je graag verder met een persoonlijk voorstel.

PS: Plan je binnenkort de akoestiek of de inrichting van je kantoor aan te passen?
Ook dit is mogelijk met Lease-with-Loff!

“Zowel thuis als op kantoor moeten we blijven waken over factoren als ergonomie en geluid.”

Ann Gheysen, zaakvoerder Loff

Waarom kiezen voor een HÅG bureaustoel?

Het probleem met de meeste stoelen, zelfs met zogenaamde ergonomische bureaustoelen, is dat ze de gebruiker niet laten bewegen. De HÅG bureaustoelen zorgen ervoor dat het volledige lichaam in beweging is tijdens het zitten, inclusief de onderbenen.

hag-creed-bureaustoel-loff-maatkantoren-waarom-kiezen-voor-een-hag-bureaustoel-lease with loff
Lease with loff - overtuig je werkgever

Zo overtuig je jouw werkgever om te investeren in ergonomische stoelen

Pleit jij voor een gezondere en productievere werkomgeving? En heb je zin om samen met je collega’s de Lease-with-Loff formule voor te stellen aan je werkgever? Wij bundelden enkele redenen om je werkgever te overtuigen van een gezond en productief kantoor. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.