Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Seats
Everyone is in need of the best seat.

Loungemeubilair

Ontdek ons assortiment loungemeubilair: van poefjes tot sofa’s en leuke softseating. 
Personaliseer kleur, stof en uitvoering naar eigen wens!

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar comfortabel loungemeubilair?
Ik geef je graag meer uitleg over ons assortiment en de mogelijkheden.

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

De favoriet van Ann

De Guest salon staat bij ons in het kantoor van Ann. We gebruiken dit hoekje voor kennismakingsgesprekken met leveranciers, klanten en partners. De Guest nodigt uit om in te gaan zitten en het assortiment aan stoffen en kleuren straalt enkel warmte en gezelligheid uit. Meer weten? Klik dan hier.

"We kregen al veel positieve reacties over dit informele hoekje. Ook voor onze partners die hier regelmatig over de vloer komen, is dit hun lievelingsplek!"

Loungemeubilair - Ann Guest

“Gezien we meer dan 90% van onze tijd zittend doorbrengen, was de keuze van de bureaustoel enorm belangrijk. De HÅG Tribute die Loff ons voorstelde, voldoet aan al onze verwachtingen!”

Frederic Windels, bestuurder Winsurances

Wil je gratis een stoel testen? Dat kan!

Joas

Kom langs in ons experience center en vind de stoel die bij je past

OPENINGSUREN
Maandag – Vrijdag
08:00 – 12:00 en 13:30 – 18:00

ADRES
Gentseweg 636
8793 Waregem

Trots op deze referentie

Devagro is reeds meer dan 30 jaar een kwalitatieve speler in zowel openbare als industriële projecten. Door hun enorme groei was er nood aan uitbreiding van hun site en kantoorgebouw. Zo werd het nieuwe kantoorgebouw in juni 2019, volledig futureproof, ingewijd als nieuwe werkplek.Bekijk referentie

“De samenwerking met Loff heeft onze ogen geopend, in die zin dat een investering in onszelf ook wel eens mag en absoluut nodig is. Het is de bedoeling om nog lang op kantoor te kunnen vertoeven en dankzij de persoonlijke aanpak en het goede advies rond ergonomie en zitcomfort, kunnen we nu ons werk comfortabel en actief uitvoeren.”

Ignace Degezelle, bestuurder Devagro

The Loffbook

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.