Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Sound
Let’s create the perfect sound of silence.

Mobiele akoestische scheidingspanelen

Onze mobiele akoestische scheidingspanelen vormen een perfecte match tussen een goede absorptiewaarde en een esthetisch design.
Dankzij hun mobiel ontwerp kan je ze eenvoudig verplaatsen en gebruiken waar ze nodig zijn.

“Het scheidingspaneel ‘Disc’ is echt een uniek stuk in de categorie van mobiele akoestische scheidingspanelen. Soepel roterend, sterk absorberend én topdesign. Ik ben fan!”

Taike De Volder, Marketing Loff

Martijn Devos

Ben je op zoek naar een mobiele oplossing voor je akoestisch probleem? Dan maak je een excellente keuze met onze mobiele akoestische scheidingswanden. Deze afgewerkte producten kan je nog steeds personaliseren qua kleur en stoffering. Kan ik je hiermee verder helpen?

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Meer weten over phonebooths en akoestische pods?

De decibels in open kantoren

Het gemiddeld aantal decibels in open kantoren ligt rond de 60. Als de waardes verhoogd worden met 10 decibels, is dit niet 10 % hoger maar 10x zo hoog.  Met alle gevolgen voor ons concentratiewerk..

Lees meer

Landschapskantoren en akoestiek, een ernstig probleem

Landschapskantoren, een combinatie van glas en beton en een mix van taken en functies. Een ramp voor onze concentratie en productiviteit.

Lees meer

Je brein in topconditie

Akoestiek is klacht nummer 1 bij kantoormedewerkers. Elke afleiding zorgt ervoor dat je maar liefst tot 20 minuten lang uit je denkproces wordt getrokken. Onze gouden raad? Die lees je hier.

Lees meer

The Loffbook

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.