Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

“Kan het wat stiller?”-opendeurdagen

Donderdag 22 juni – Vrijdag 23 juni – Zaterdag 24 juni (enkel in de voormiddag) | Loff Showroom, Gentseweg 636, 8793 Waregem

Beste ondernemer, HR-manager, facility manager of vooruitstrevende kantoormedewerker,

Volgens Brits onderzoek lezen veel mensen hun post half luidop. Doe jij dat zeker niet met dit bericht? Loff nodigt jou hierbij immers uit op de

“Kan het wat stiller?”-opendeurdagen

donderdag 22 – vrijdag 23 en zaterdagvoormiddag 24 juni
Loff Showroom, Gentseweg 636, 8793 Waregem

“Kan het wat stiller a.u.b.?” is vast de meest gehoorde uitspraak op kantoor. Research bewijst dat jij om de 10 minuten gestoord wordt bij je werk. Bellende en pratende collega’s verminderen je focus en concentratie. De productiviteit op kantoor daalt met liefst 35 tot 50%.

Daarom is jouw komst naar de Loff opendeurdagen zo belangrijk.

Je maakt persoonlijk kennis met een absolute primeur: de complete collectie pods van Framery. Deze geluidsdichte werk-, bel- en vergadercabines bieden jouw mensen wat zij zo hard nodig hebben: rust, concentratie en focus. Werken zonder te storen of gestoord te worden, daar komt het op neer.

Kom de Framery O, One, Q en 2Q persoonlijk uittesten bij een drankje en een hapje.

Kom naar de opendeurdagen, stap binnen, sluit de deur en verwelkom de stilte. De experts van Loff geven jou graag een persoonlijke rondleiding. Daarvoor kan je vooraf inschrijven, zodat je zeker bent van een plaatsje in de podpit. Of hoe noem je anders de cockpit van een pod?

Bevestig vandaag nog je komst met een klik op de knop:

De Framery pods staan onder meer bij Microsoft, Puma en Tesla. Je vindt ze ook bij 40% van alle Forbes 100-bedrijven. Je bent dus echt in mooi gezelschap. We kijken uit naar je komst, en zetten alvast een glaasje voor je klaar.

Met stille groeten,

Ann Gheysen
Zaakvoerder Loff

P.S. Over “kan het wat stiller” gesproken: dit bericht hoef je niet stil te houden. Stuur je uitnodiging gerust door naar collega-zaakvoerders. Ook zij hebben vast oren naar een hogere productiviteit door meer stilteplekken op kantoor.

“Kan het wat stiller?”-opendeurdagen

    Tijdens de opendeurdagen geven we op verschillende tijdstippen een keynote over de trends in kantoorinrichting. Wens je erbij te zijn? Schrijf je dan zeker in op het gewenste tijdstip.
Meetingpod-Phonebooth-Akoestische-Pod-Hub-Referentie-Auditas-Loffmaatkantoren

Framery O: 1m2 – voor telefoongesprekken en videoconferenties voor 1 persoon.

framery one

Framery One: 1m2 – voor telefoongesprekken, videoconferenties en focuswerk voor 1 persoon.

dsc 0057

Framery Q: 2,6 m2 – voor focuswerk, videoconferenties en vergaderingen voor 1 tot 4 personen.

Framery 2Q

Framery 2Q: 6,6 m2 – voor focuswerk, videoconferenties en vergaderingen voor 4 tot 6 personen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.