Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Seats

Everyone is in need of the best seat.

Ons aanbod zitmeubilair

Van ergonomische bureaustoelen tot poufjes, vergaderstoelen, buitenmeubilair, loungestoelen en krukken.
Loff biedt verschillende soorten zitmeubilair met telkens één constante: tijdloos design en topkwaliteit.

Stoelen. Om te werken, om te eten, om te brainstormen, om te vergaderen, om te ontspannen of om na te denken. Uit ons assortiment van maar liefst honderden stoelen vind je voor iedere ruimte van je kantoor ongetwijfeld je perfect match. Bij Loff heb je de mogelijkheid om je chair crush volledig zelf te bepalen: verschillende stoffen, verschillende poten, armleuningen en afwerkingen. Ben je op zoek naar vergaderstoelen of bezoekersstoelen? Denk er dan aan om te kiezen voor een stapelbare stoel, zo kan je je vergadering eenvoudig organiseren. Een inkomhal daarentegen, mag zeker met het nodige karakter aangekleed worden. Toffe loungestoelen, -banken of poufjes kunnen hier de ideale eyecatcher vormen.

De belangrijkste stoel is en blijft onze bureaustoel. Hierin volgen wij 2 topmerken die de waarden beweging en productiviteit hoog in het vaandel dragen. Twee waarden die vandaag enorm belangrijk zijn binnen de kantoorinrichting. Wij geven je dan ook graag persoonlijk advies rond je bureaustoel.

En last but not least, hebben we onze terras- en kantinestoelen. Opnieuw een brede waaier aan leuke, afwasbare, praktische stoelen. Ook onze krukken of barstoelen zorgen ongetwijfeld voor een toffe schwung in de kantine. Kortom, in ons assortiment stoelen vind je eindeloze mogelijkheden. Met telkens één constante: tijdloos design en stuk voor stuk topkwaliteit. Wens je graag persoonlijk advies? Wij staan klaar om je te helpen! Kom langs in onze Werkbar in Waregem of boek een seat ‘n greet gesprek met één van onze experts. 

Wil je gratis een stoel testen? Dat kan!

placeholder

Kom langs in ons experience center en vind de stoel die bij je past

OPENINGSUREN
Maandag – Vrijdag
08:00 – 12:00 en 13:30 – 18:00

ADRES
Gentseweg 636
8793 Waregem

Loff maakt je werkplek
werkbaar beter

SOUND

Optimale akoestiek voor een betere concentratie en spraakprivacy

SEATS

Van bureaustoelen en toffe softseating tot stijlvolle vergaderstoelen

SPACE

Inspiratie voor een inspirerende en productieve werkomgeving

S-pijlers voor kantoorgeluk

Er zijn drie belangrijke zaken waar vrijwel iedereen veel belang aan hecht: zo weinig mogelijk storende geluiden, comfortabel zitten en de beleving op kantoor. Sound, Seats en Space. Ben je benieuwd hoe deze pijlers kunnen bijdragen aan je kantoorgeluk?

Specialist in maatkantoren

Elk kantoor moet eigenlijk een soort maatkantoor zijn dat een evenwicht biedt tussen werkefficiëntie en kantoorgeluk. Wij zijn specialist in maatkantoren. Wij maken je kantooromgeving werkbaar beter.

Geef je kantoor een boost

Je zal versteld staan hoe wij je kantoorgeluk kunnen verbeteren!
Mogen we even een kijkje komen nemen? Ons voorstel krijg je nadien in jouw office-boost rapport. Handig!

kantoorinrichting quick win

Laat je er niet graag gras over groeien? Met enkele kleine ingrepen kan je al een aangenamere werkplek maken van je kantoor! Een verbetering van je akoestiek, een upgrade van de bureaustoelen, het toevoegen van ergonomische hulpmiddelen, etc.. Wij brengen de quick wins met het nodige advies voor jou in kaart!

kantoorinrichting upgrade

Is je bestaande werkomgeving verouderd? Of heb je het gevoel dat je team niet productief genoeg kan werken? Laten we samen kijken welke aanpassingen er nodig zijn om het beste uit je medewerkers én je kantoorinrichting te halen. Akoestische metingen en een wie-doet-wat-waar-rapport inbegrepen!

new

Ben je de trotse eigenaar van een nieuw pand? Of wil je een oud kantoor volledig strippen? Wij vertrekken voor jou ook compleet from scratch! Beleving, welzijn en kantoorgeluk staan bij ons in de spotlight om je nieuwe kantooromgeving vorm te geven. Een kantoor made with Loff!

Joas

Kunnen wij jou helpen met een snelle verbetering, een upgrade of een totale nieuwe inrichting van jouw kantooromgeving? Laat het ons weten! Onze kantoorgeluksbrenger Joas komt met veel plezier bij jou langs om een office boost rapport op te maken!

Bekijk onze referenties

Rogiers uit Waregem is gespecialiseerd in de verkoop, levering, installatie en onderhoud van alle klassieke tot CNC gestuurde machines en totaalprojecten. De volgende generatie heeft heel wat toekomstplannen en daarom doopten ze hun nieuw kantoorgebouw tot Rogiers 2.0.Bekijk referentie

“Het gebouw en het kantoor weerspiegelen perfect de identiteit van onze organisatie waarbij ergonomie en geluk op de werkplek heel centraal staan.”

Michiel Vandaele, Service After Sales
Sym3 uit Roeselare is een softwarebedrijf die bedrijven helpt om routinetaken te automatiseren. Zo...

Bekijk referentie

“De Framery Q is een aanwinst voor het kantoor als er iemand een langer telefoongesprek moet voeren. De persoon zelf kan in alle privacy bellen en de anderen in het kantoor worden hierdoor niet gestoord.”

Isabelle Vandevoorde

Devagro is reeds meer dan 30 jaar een kwalitatieve speler in zowel openbare als industriële projecten. Door hun enorme groei was er nood aan uitbreiding van hun site en kantoorgebouw. Zo werd het nieuwe kantoorgebouw in juni 2019, volledig futureproof, ingewijd als nieuwe werkplek.Bekijk referentie

“De samenwerking met Loff heeft onze ogen geopend, in die zin dat een investering in onszelf ook wel eens mag en absoluut nodig is. Het is de bedoeling om nog lang op kantoor te kunnen vertoeven en dankzij de persoonlijke aanpak en het goede advies rond ergonomie en zitcomfort, kunnen we nu ons werk comfortabel en actief uitvoeren.”

Ignace Degezelle, bestuurder Devagro
Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.