Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Made with Loff

Loff is specialist in maatkantoren. Wij streven naar het perfecte evenwicht
tussen werkefficiëntie en kantoorgeluk binnen jouw werkomgeving.

Kantoorgeluk-Ann-Gheysen-Loff-maatkantoren-Lease-with-Loff

Zelf in ons bloedeigen kantoor ontdekte ik tal van fouten waar ik jarenlang blind voor geweest was. Mijn ogen gingen open toen we echt begonnen nadenken hoe we efficiënter en gezonder konden werken in een toffere omgeving (want ook ons kantoor zag er uit als een aflevering uit De Collega’s). Deze investering is dan ook een uitstekende beslissing geweest om mijn medewerkers tevreden en gelukkig aan het werk te houden.
Opmerkelijk is ook dat de jonge generatie meer en meer belang hecht aan de  omgeving waarin ze terechtkomen. Hierop inzetten betekent dus een extra troef voor de war for talent. Het doel van elke onderneming is toch om het beste uit zijn mensen naar boven te halen, niet?

“De mens is het belangrijkste kapitaal in een onderneming en te duur om niet in te investeren. En kantoorgeluk is helemaal geen zweverig gedoe. Gelukkige werknemers maken ook de klanten gelukkig.“

Ann Gheysen, zaakvoerster Loff
Kantoorgeluk-Ann-Gheysen-Loff-maatkantoren-Lease-with-Loff

Ann Gheysen

Zaakvoerster Loff & DBS
ann@loff.be | +32 (0) 56 60 51 51

Julie Crombé Loff Maatkantoren

Julie Crombé

Account Manager Loff
julie@loff.be | +32 (0)492 50 52 84

Martijn Devos

Martijn Devos

Account Manager & Erkend Audioloog
martijn@loff.be | +32 (0)474 54 23 70

Taike De Volder

Marketing Loff & DBS
taike@loff.be | +32 (0)56 60 51 51

Inge Coussement Loff

Inge Coussement

Klantendienst & Logistiek Loff & DBS

inge@loff.be | +32 (0)56 60 51 51

Lies Vansteenkiste loff

Lies Vansteenkiste

Boekhouding Loff & DBS

lies@loff.be | +32 (0)56 60 51 51

Elise Harinck Loff Maatkantoren

Elise Harinck

Business Controller

elise@loff.be | +32 (0)56 60 51 51

Watson kantoorhond Loff maatkantoren

Watson

Onze kantoorhond

watson@loff.be | +32 (0)56 60 51 51

Kunnen wij jou helpen met een snelle verbetering, een upgrade of een totale nieuwe inrichting van jouw kantooromgeving? Laat het ons weten! Onze Account Manager Julie komt met veel plezier bij jou langs om een office boost rapport op te maken!

Onze 3 S-pijlers

Sound

Optimale akoestiek voor betere concentratie en spraakprivacy.

Seats

Van ergonomische bureaustoelen, over toffe softseating tot stijlvolle vergaderstoelen.

Space

Inspiratie voor een leuke, inspirerende en productieve werkomgeving.

The loffbook

Trots op deze referenties

De terugkeer naar kantoor vroeg om heel wat aanpassingen na het maandenlange thuiswerk. Opnieuw in een groot kantoor vertoeven, vaak gestoord worden door telefoongesprekken en te veel collega's...

Bekijk referentie

“Heel tevreden over het eindresultaat van de lattenwand, de akoestische baffles en scheidingswanden! Ook de pods worden goed gebruikt! Het geheel zorgt voor meer concentratie en productiviteit in het landschapskantoor.”

Ellen Klerks

Onze klant Initeam (voorheen Soft Naert) hecht veel belang aan het welzijn van hun kantoormedewerkers en zocht een creatieve oplossing om het felle daglicht, afkomstig van de lange koepels in het kantoor, te dempen. Er werd gekozen voor spanplafonddoeken onder beide koepels. De print zorgt voor een schitterende en verfrissende upgrade in hun kantoor.Bekijk referentie

“De spanplafonddoeken zorgen voor een waw-factor bij het binnenkomen van de kantoorruimte. Wij zijn heel tevreden met het resultaat!”

Patricia Vandelanotte - zaakvoerster Initeam
Voor de inrichting van het nieuwe kantoor kwamen de zaakvoerders van Mex United bij Loff aankloppen. De open vergaderruimte en de kantoren moesten vooral een aangename en flexibele omgeving...

Bekijk referentie

“Loff heeft onze visie rond ‘je goed voelen op kantoor’ goed begrepen. Sterker nog: zij hebben het concreet gemaakt door ons te helpen in het maken van de juiste keuzes.”

Cis Scherpereel - E-commerce strateeg bij Mex United
Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.