Welkom bij Loff maatkantoren. Wij maken je kantoor werkbaar beter. Ook op maandagmorgen šŸ˜‰

Made with Loff

Loff is specialist in maatkantoren. Wij streven naar het perfecte evenwicht
tussen werkefficiƫntie en kantoorgeluk binnen jouw werkomgeving.

Kantoorgeluk-Ann-Gheysen-Loff-maatkantoren-Lease-with-Loff

Zelf in ons bloedeigen kantoor ontdekte ik tal van fouten waar ik jarenlang blind voor geweest was. Mijn ogen gingen open toen we echt begonnen nadenken hoe we efficiĆ«nter en gezonder konden werken in een toffere omgeving (want ook ons kantoor zag er uit als een aflevering uit De Collega’s).Ā Deze investering is dan ook een uitstekende beslissing geweest om mijn medewerkers tevreden en gelukkig aan het werk te houden.
Opmerkelijk is ook dat de jonge generatie meer en meer belang hecht aan de Ā omgeving waarin ze terechtkomen. Hierop inzetten betekent dus een extra troef voor de war for talent. Het doel van elke onderneming is toch om het beste uit zijn mensen naar boven te halen, niet?

ā€œDe mens is het belangrijkste kapitaal in een onderneming en te duur om niet in te investeren. En kantoorgeluk is helemaal geen zweverig gedoe. Gelukkige werknemers maken ook de klanten gelukkig.ā€œ

Ann Gheysen, zaakvoerster Loff
Kantoorgeluk-Ann-Gheysen-Loff-maatkantoren-Lease-with-Loff

Ann Gheysen

Zaakvoerster Loff & DBS
ann@loff.be | +32 (0) 56 60 51 51

Taike De Volder

Marketing Loff & DBS
taike@loff.be | +32 (0)56 60 51 51

Julie CrombƩ Loff Maatkantoren

Julie CrombƩ

Kantoorgeluksbrenger Loff
julie@loff.be | +32 (0)492 50 52 84

Lies Vansteenkiste loff

Lies Vansteenkiste

Boekhouding Loff & DBS
lies@loff.be | +32 (0)56 60 51 51

Inge Coussement Loff

Inge Coussement

Klantendienst & Logistiek Loff & DBS

inge@loff.be | +32 (0)56 60 51 51

Watson kantoorhond Loff maatkantoren

Watson

Onze kantoorhond

watson@loff.be | +32 (0)56 60 51 51

Hoe werken we?

Laat je er niet graag gras over groeien? Met enkele kleine ingrepen kan je al een aangenamere werkplek maken van je kantoor! Een verbetering van je akoestiek, een upgrade van de bureaustoelen, het toevoegen van ergonomische hulpmiddelen, etc. Wij brengen de quick wins met het nodige advies voor jou in kaart!

Is je bestaande werkomgeving verouderd? Of heb je het gevoel dat je team niet productief genoeg kan werken? Laten we samen kijken welke aanpassingen er nodig zijn om het beste uit je medewerkers Ć©n je kantoorinrichting te halen. Akoestische metingen en een wie-doet-wat-waar-rapport inbegrepen!

Ben je de trotse eigenaar van een nieuw pand? Of wil je een oud kantoor volledig strippen? Wij vertrekken voor jou ook compleet from scratch! Beleving, welzijn en kantoorgeluk staan bij ons in de spotlight om je nieuwe kantooromgeving vorm te geven. Een kantoor made with Loff!

Kunnen wij jou helpen met een snelle verbetering, een upgrade of een totale nieuwe inrichting van jouw kantooromgeving? Laat het ons weten! Onze Account Manager Julie komt met veel plezier bij jou langs om een office boost rapport op te maken!

Onze 3 S-pijlers

Sound

Optimale akoestiek voor betere concentratie en spraakprivacy.

Seats

Van ergonomische bureaustoelen, over toffe softseating tot stijlvolle vergaderstoelen.

Space

Inspiratie voor een leuke, inspirerende en productieve werkomgeving.

The loffbook

Trots op deze referenties

Om de akoestiek in het Cultuurcentrum Maskerade te verbeteren koos onze klant voor 100% effectieve wand- en plafondpanelen. In de grote hal plaatsten we effen gekleurde panelen en...

Bekijk referentie

“Loff leverde ons de perfecte service. De wand- en plafondpanelen zijn heel mooi afgewerkt en voldoen helemaal aan onze verwachtingen. Wij zijn heel tevreden over het resultaat!”

Luc Provost
Accountantskantoor Swinnen Kristof &Ā  Partners BV werd opgericht in 2002 en heeft ondertussen meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van accountancy en belastingadvies. Voor de...

Bekijk referentie

Wij zijn om verschillende redenen tevreden over Loff: offertes zijn duidelijk omschreven, goede service. In geval van problemen wordt er proactief meegedacht aan een oplossing. De producten hebben een hele mooie afwerking en doorheen gans het project was er duidelijke communicatie. Het resultaat mag zeker gezien worden!

Helga Wouters, accountantskantoor Swinnen Kristof & Partners BV
Het nieuwbouwkantoor van notariaat Liesbet Degroote | Bruno Raes is centraal gelegen in Kortrijk. Wij verzorgden voor hen het concept van hun kantoorinrichting. Op basis van 3D visualisaties...

Bekijk referentie

“Hele vlotte samenwerking. Loff dacht proactief met ons mee om tot het ideale concept te komen. Ook de opvolging en de service naverkoop was heel goed, er werd verantwoordelijk en professioneel gehandeld bij issues.”

Wim Vandenberghe, notarieel medewerker
Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.