Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Overtuig je werkgever van een gezond kantoor

Lichamelijke klachten ten gevolge van beeldschermwerk worden nog steeds en volledig onterecht onderschat. Of er wordt te weinig over gesproken of er is geen budget om te investeren in nieuwe bureaustoelen of ergonomisch materiaal. Daarom doopten wij het concept Lease-with-Loff. Een interessante formule voor de zaak om ervoor te zorgen dat ergonomisch, productief én gezond werken voor iedereen binnen handbereik ligt. 

Pleit jij voor een gezondere en productievere werkomgeving? En heb je zin om samen met je collega’s de Lease-with-Loff formule voor te stellen aan je werkgever? Wij bundelden enkele redenen om je werkgever te overtuigen van een gezond en productief kantoor. Overtuig je werkgever van een gezond kantoor aan de hand van onze presentatie.

Een vooruitstrevende blik op de toekomst

De Coronacrisis leerde ons onder meer om creatiever te gaan denken. Lease-with-Loff is hiervan bij ons het resultaat.
Door dit concept uit te werken binnen de kantoorwereld werpen wij alvast onze blik naar de toekomst. 

Ergonomisch werken

Waarom ergonomie op kantoor belangrijk is? Werken in een comfortabele en veilige omgeving zorgt voor een betere fysieke en mentale gezondheid. Kantoormedewerkers hebben nood aan zo'n omgeving om hun talenten te volle te kunnen uitspelen.

gelukkige collega's zijn productiever

Men zegt wel eens dat je gelukkig wordt van zaken die je net niet kan kopen. Liefde, vriendschap, maar vooral gezondheid. Gezonde medewerkers zijn gelukkiger, en gelukkige medewerkers zijn productiever!

ruimteoptimalisatie

Wordt thuiswerk voldoende gepromoot? Als iedereen minstens 1 dag op 5 telewerkt, kan er nagedacht worden over ruimteoptimalisatie. Zijn alle ruimtes nog nodig of kan er hier en daar een andere oplossing bedacht worden zodat klanten in de toekomst nog beter ontvangen kunnen worden?

kostenbesparend

Thuiswerken, flexibel werken én gezond werken. Drie uiterst actuele thema's die vandaag veel geld kunnen opleveren voor een onderneming. Elk van deze drie manieren van werken brengt unieke voordelen met zich mee die zowel de werknemer als de werkgever ten goede komen.

Overtuig je werkgever van een gezond kantoor

“Zowel thuis als op kantoor moeten we blijven waken over factoren zoals ergonomie en geluid.”

Ann Gheysen, zaakvoerder Loff

Joas

Kan ik jou verder helpen met advies over bureaustoelen of wens je graag een persoonlijke offerte? Of heb je nog meer informatie nodig over onze leasingmogelijkheden om het idee te pitchen voor het management?

Waarom kiezen voor
een HÅG bureaustoel?

Het probleem met de meeste stoelen, zelfs met zogenaamde ergonomische bureaustoelen, is dat ze de gebruiker niet laten bewegen. De HÅG bureaustoelen zorgen ervoor dat het volledige lichaam in beweging is tijdens het zitten, inclusief de onderbenen.

Overtuig je werkgever van een gezond kantoor
Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.