Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Waarom kiezen voor Palmberg?

Palmberg behoort tot Europa’s meest belangrijke leveranciers van kantoormeubilair. 
Als Duitse fabrikant staan ze vooral gekend voor hun hoogwaardige afwerking, hun kwaliteit en hun grote maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Palmberg, Over Palmberg

Over Palmberg

De historiek van Palmberg gaat terug tot in 1922. Toen ontstond hun eerste meubelfabriek. Met alle tussenstappen die ze sedert toen hebben genomen, zijn ze ondertussen uitgegroeid tot één van Europa’s belangrijkste leveranciers in kantoormeubilair.  Vandaag wordt hun kantoormeubilair vervaardigd in één van de modernste kantoormeubelfabrieken in Europa. Hun Duitse roots zorgt ervoor dat ze vooral gekend zijn – en uitstekend scoren – op het vlak van kwaliteit, hoogwaardige materialen, punctualiteit en hun grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Op basis van hun visie en waarden vonden wij heel snel een match met hun bedrijf, hun mensen en hun producten.

 

Het Nieuwe Kantoor: de bouwstenen

Het bedrijfsleven is in verandering. We staan aan het begin van een nieuwe manier van samenwerken. Hoe ziet ‘Het Nieuwe Kantoor’ eruit? Op welke manier gaan we samenwerken?
Hoe zullen we dit in de toekomt allemaal gaan organiseren? Wat zijn de zaken waarmee we moeten rekening houden om een futureproof kantooromgeving te creëren?

Wat zijn de trends, de meetbare zaken en de mogelijkheden die we hebben
om een nieuwe manier van werken in het leven te blazen?
Welke concepten kunnen we bedenken voor de werkplek van de toekomst en
hoe kan je al met kleine stapjes dichterbij jouw eigen futureproof kantooromgeving komen?

“Zoals we vroeger overtuigd waren dat een vrachtwagen zich zou terug verdienen, zo ben ik er nu ook van overtuigd dat de investering in ons nieuw kantoor zich ook op termijn zal terugverdienen.

Marleen Vanden Buverie, Devagro

Palmberg en duurzaamheid

Voor Palmberg is duurzaam denken en handelen een vast bestanddeel van hun bedrijfsfilosofie. Dit wordt dan ook in elke afdeling tot in het kleinste detail toegepast. Het bedrijf is gecertificeerd volgens de normen van het kwaliteitsmanagement ISO9001, het milieumanagement volgens ISO14001 en het arbomanagementsysteem ISO45001. Daarnaast zijn alle aangeboden producten gelabeld met het milieukeurmerk Blauer Engel Ral UZ 38. Sinds 2015 heeft Palmberg ook een energiemanagementsysteem volgens ISO50001 geïmplementeerd. 

Palmberg Hulpbronnen

De duurzaamheid van de producten van Palmberg vormt de beste garantie voor het spaarzame gebruik van hulpbronnen en maakt van Palmberg een milieuvriendelijke vormgever van werkplekken.

Palmberg energiebewust

Palmberg streeft naar het gebruik van hernieuwbare energieën, daarom is het des te belangrijker om de efficiëntie binnen het bedrijf verder te verhogen en hoog te houden.

Palmberg Maatschappelijk ondernemen

De medewerkers van Palmberg zijn voor hen hun belangrijkste kapitaal. Die mening delen wij voor de volle 100%. De onderneming streeft dan ook naar een langdurige, eerlijke, waarderende en bindende samenwerking met al hun betrokken partijen.

Ontdek onze Palmberg projecten

Het nieuwbouwkantoor van notariaat Liesbet Degroote | Bruno Raes is centraal gelegen in Kortrijk. Wij...

Bekijk referentie

“Hele vlotte samenwerking. Loff dacht proactief met ons mee om tot het ideale concept te komen. Ook de opvolging en de service naverkoop was heel goed, er werd verantwoordelijk en professioneel gehandeld bij issues.”

Wim Vandenberghe, notarieel medewerker

Na een enquête bleek dat de medewerkers ergonomie, fitheid en welzijn op het werk heel belangrijk vinden. Daarom contacteerden Olivia & Valerie ons om samen het project ‘Ergo-Loft’ onder handen te nemen, op het gebied van kantoormeubilair en optimale ruimte-indeling.Bekijk referentie

“Wij hebben als werkgever al heel wat leuke reacties ontvangen van onze medewerkers, onder meer dat de inrichting voor hen echt zoals thuis aanvoelt en dat het veel comfortabeler werken is dan vroeger.”

Olivia Adins, bestuurder Transuniverse Forwarding

Devagro is reeds meer dan 30 jaar een kwalitatieve speler in zowel openbare als industriële projecten. Door hun enorme groei was er nood aan uitbreiding van hun site en kantoorgebouw. Zo werd het nieuwe kantoorgebouw in juni 2019, volledig futureproof, ingewijd als nieuwe werkplek.Bekijk referentie

“De samenwerking met Loff heeft onze ogen geopend, in die zin dat een investering in onszelf ook wel eens mag en absoluut nodig is. Het is de bedoeling om nog lang op kantoor te kunnen vertoeven en dankzij de persoonlijke aanpak en het goede advies rond ergonomie en zitcomfort, kunnen we nu ons werk comfortabel en actief uitvoeren.”

Ignace Degezelle, bestuurder Devagro
Martijn Devos

Start je binnenkort met een blanco blad voor je kantoorinrichting of kan je huidige kantooromgeving een upgrade gebruiken? Hebben we je met de visie van Palmberg en onze projecten kunnen overtuigen? Ik ben heel benieuwd om jouw project te leren kennen en om mee te denken over het kantoorgeluk van jou en je medewerkers.

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.