Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Word jij ook gek in het open landschapskantoor?

We worden gelukkig wanneer we dingen gedaan krijgen, maar in een open landschapskantoor is dat niet altijd een evidentie.
Bepaalde dagen is het letterlijk om gek van te worden. Herkenbaar? Dat dachten wij al. Het open landschapskantoor krioelt van de stoorzenders en afleidingen. 
Dringend tijd dus voor verandering. Een werkbaar beter kantoor. Dat is onze belofte aan jou.

Akoestische pod loff maatkantoren phonebooth

De oplossing om van een landschapskantoor toch nog een succesverhaal te maken

Frustraties. Enorme stress. Lage productiviteit. Slecht gehumeurde medewerkers. Concentratiestoornissen. Gebrek aan privacy. Onaangename werksfeer. Hinder van luidruchtige collega’s, etc. Wellicht herken je enkele van deze pijnpunten bij jullie op kantoor. Dringend tijd voor verandering!

De voordelen van phonebooths op een rij

Productiviteit, concentratie, privacy, samenwerking, ruimteoptimalisatie en kostenbesparing zijn zaken
die leiden tot een optimale dagdagelijkse werking van jouw bedrijf; met gelukkige werknemers en een hoge rendabiliteit als onmiddellijk gevolg.

Productiviteit

Lawaai en het gebrek aan privacy zijn de grootste uitdagingen in het open landschapskantoor en dit zijn ook meteen de twee grootste oorzaken van een lage productiviteit. Door phonebooths te gebruiken kunnen zowel de medewerkers in als buiten de phonebooth zich blijven concentreren op hun taak.

concentratie, privacy en samenwerking

Onderzoeken tonen aan dat kantoormedewerkers twee duidelijke behoeftes hebben om voldoening en vooruitgang te boeken: een plaats om te kunnen samenwerken en een plaats om individueel en in focus te kunnen werken. Om aan deze vraag te voldoen, moet het kantoor voorzien zijn van toegankelijke en stille werkplekken.

ruimteoptimalisatie

Veel ruimtes worden niet optimaal gebruikt en er is bij velen een grote wanverhouding tussen de grootte van de ruimte en de mensen die er gebruik van maken. Efficiënte vergaderingen bestaan uit maximum 4 tot 6 personen en daar is absoluut geen grote vergaderzaal voor nodig.

kostenbesparend

De Framery 2Q is de perfecte ruimte voor teamvergaderingen, en dit tegen een fractie van de kosten voor het bouwen van een aparte vergaderruimte - die dan nog niet voldoet aan de akoestische eigenschappen van een Framery. De Framery phonebooths zijn bovendien verplaatsbaar en kunnen perfect meegenomen worden naar een andere locatie. Geen verloren kosten dus wanneer je van locatie zou veranderen.

akoestische-pod-Framery-O

Phonebooths en telefooncellen op kantoor

Werk je in een open landschapskantoor? Dringend tijd om jouw kantoorgeluk een boost te geven
met onze akoestische phonebooths en pods! Een verademing voor álle kantoormedewerkers, zowel in als buiten de pods.

Framery O

Phonebooth voor telefoongesprekken of
videoconferenties voor 1 persoon.

Framery One

De eerste geluidsdichte, digitale workpod voor telefoon- en videogesprekken of focuswerk.

Framery Q

Flexibele, akoestische vergaderruimte
voor 1 tot 4 personen.

Framery 2Q

Flexibele, akoestische vergaderruimte
voor 4 tot 6 personen.

Het is niet zomaar een phonebooth. Het is een manier om je bedrijfscultuur aan te passen en te verbeteren

Van zodra er akoestische phonebooths in het open kantoor worden geplaatst, zal de werkcultuur een verandering ondergaan. Uit enquêtes blijkt dat kantoormedewerkers zich heel snel aanpassen en dat de phonebooths heel vaak gebruikt worden voor gesprekken en vergaderingen, maar ook om rustig te werken. Naarmate het geluid en de afleiding afneemt, worden de mensen gelukkiger en aanzienlijk productiever. 

De flexibele, akoestische phonebooths bieden een perfect antwoord op de behoeften van vandaag, namelijk de veranderende vergadercultuur en de prangende behoefte aan meer concentratie en privacy.

phonebooth akoestischepod 1

“Akoestische phonebooths zijn de oplossing tegen geluids- en privacyproblemen in het open landschapskantoor en zorgen tegelijkertijd ook voor gelukkige en productieve medewerkers.”

Ann Gheysen, zaakvoerder Loff

Loff phonebooths

Ervaar het zelf, kom langs in onze belevingsshowroom

Benieuwd naar de ultieme ervaring van privacy, concentratie en stilte? Kom langs in onze belevingsshowroom. Neem gerust je laptop en je documenten mee om enkele uren bij ons op kantoor te komen werken. Wij staan alvast klaar om je met veel plezier rond te leiden en te ontvangen.

Tot binnenkort!

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.