Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Akoestische panelen bij FRWRD

Het gloednieuw en trendy kantoor van FRWRD Accountancy in Zedelgem kampte tot voor kort met een nagalm in het landschapskantoor, in de wandelgangen en in de drie vergaderruimtes. Oorzaken hiervan waren het open karakter van het gebouw en het gebruik van veel harde materialen zoals glas, een harde vloer en een hoge plafond.

Om het akoestisch comfort in de vergaderruimtes te verbeteren koos FRWRD voor 3 verschillende akoestische wandpanelen, telkens beprint met een statement uit hun sector. 

Daarnaast plaatsten we ook duurzame, akoestische, zwarte PET-plafondpanelen in de wandelgangen, in één van de vergaderruimtes, in de inkom en in de kantooromgeving. Een onopvallende, akoestisch-efficiënte én duurzame keuze! Deze PET-panelen passen goed bij de andere technieken aan het plafond en ze geven ook nog een extra industriële toets aan het kantoor.

“De combinatie van de verschillende akoestische wand- en plafondpanelen zorgt voor een aangenaam akoestisch comfort in de verschillende ruimtes van ons kantoor. We kozen zowel voor eyecatchers als voor onopvallende oplossingen. Heel tevreden over het resultaat!”

Ilse Vanreybrouck, Office manager FRWRD Accountancy

Martijn Devos

Ben je geïnspireerd door deze referentie? Benieuwd wat er nog allemaal mogelijk is met onze akoestische wand- en plafondpanelen? Heb je last van een vervelende nagalm of kan de spraakprivacy beter? 
Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.