Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Duurzame akoestische baffles bij sanitair Van Marcke uit Kortrijk

Het personeelsrestaurant bij sanitair Van Marcke uit Kortrijk is vernoemd naar hun alombekend symbool van het zeepaardje, Barbouri. Een zeer toepasselijke en leuk klinkende naam! 

Door de combinatie van harde materialen, een grote ruimte en weinig poreus materiaal, had Barbouri te kampen met een nagalm. Hierdoor waren gesprekken moeilijk te volgen en kon men elkaar vaak niet goed verstaan. Op basis van een akoestische meting bepaalden we wat er precies nodig was om dit probleem aan te pakken.

Rekening houdend met het doel van de ruimte, de beschikbare oppervlakte en de vele technieken die al aan het plafond hingen, koos van Van Marcke voor zwarte, duurzame akoestische baffles. De lengte en de breedte van de akoestische baffles werden afgestemd op de bestaande technieken, waardoor alles één industrieel geheel vormt. 

“Een onopvallende en efficiënte oplossing voor het aanpakken van de akoestiek in onze Barbouri! De akoestische baffles vormen één geheel met de andere technieken aan het plafond.”

Lowie Devos, Senior Project Leader bij sanitair Van Marcke

Martijn Devos

Hebben jullie ook last van een vervelende nagalm of heb je nood aan meer spraakprivacy op kantoor?
Wil je meer weten over onze duurzame akoestische baffles of andere oplossingen?
Ik kom graag bij jou langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.