Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Geluidsdichte werkplekken bij Noterman Fashion BV

“Walk to happiness”, luidt de baseline van Noterman Fashion uit Kluisbergen. Ze staan sinds 1946 garant voor goede broeken, een prachtig waargedreven en duurzaam verhaal.

Sinds kort kunnen ze hun slagzin ook letterlijk voor hun kantoor gebruiken. Wouter en Willem Noterman investeerden in geluidsdichte werkplekken en phonebooths van het merk Framery om de afleiding alsook de koude temperaturen te counteren in hun open space kantoor. 

Duurzaamheid en kwaliteit zijn twee belangrijke waarden voor Noterman. “Op dit vlak, schiet Framery er met kop en schouders bovenuit. De pods zijn super qua kwaliteit en gezien duurzaamheid heel hoog op de agenda staat in de Scandinavische landen, vertrouw ik hier volledig op de Finse producent zonder daarvoor alle documenten en certificaten door te nemen”.

Als geluidsdichte werkplek voor hun medewerkers koos Noterman voor de Framery 2Q. Deze geluidsdichte werkplek kan je in verschillende uitvoeringen verkrijgen: met loungezetel en whiteboard, met hoge of lage tafel of leeg. Noterman koos voor 2 lege Framery 2Q’s zodat ze hun huidige werkplekken konden integreren. Als phonebooth werd er gekozen voor de Framery One. De ideale plaats om te bellen, videocalls uit te voeren of om even in alle focus te werken.

“De aankoop van onze pods zie ik niet als een kost, maar als een investering. Een investering in de efficiëntie en het comfort van de medewerkers. Ze zijn er ook ongelofelijk dankbaar voor!”

Wouter Noterman, bestuurder Noterman Fashion BV

Martijn Devos

Wij werken samen met Framery, de beste geluidsdichte pods ter wereld. 
Ben je benieuwd waarin en hoe deze pods het verschil maken? Ik ontvang je met veel plezier in onze showroom.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.