Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Limited Edition

Limited Edition uit Moeskroen is een familiebedrijf in hart en nieren, gespecialiseerd in op maat gemaakte tapijten. Haar zusterbedrijf, 2tec2, is gespecialiseerd in geweven vinylvloerbekleding voor commercieel gebruik zoals: kantoren, hotels, gezondheidscentra en retail. Deze vloerbekleding combineert de beste eigenschappen van harde en zachte vloeren, zowel qua bruikbaarheid als duurzaamheid, met een elegant en naadloos resultaat. Hun handelsmerk? De tijdloze elegantie in elk ontwerp en een heldere toekomstvisie.

Die heldere toekomstvisie vinden we ook terug in hun visie op de kantoorinrichting. Om vergaderingen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en om ervoor te zorgen dat iedereen zich ten volle kan focussen op hun dagtaak, kozen ze voor twee akoestische pods: de Framery Q en de Framery 2Q.

De Framery Q is een akoestische pod voor 1 tot 4 personen, ideaal voor focuswerk of 1-op-1 vergaderingen. 

De Framery 2Q is een full sized meeting room, geschikt voor 1 tot 6 personen, uitgerust met een performant TV- en audiosysteem. Digitale vergaderingen verlopen vanaf nu in alle comfort en in pure focus. 

“De akoestische pods vallen heel erg in de smaak bij onze medewerkers. Ze worden vaak gebruikt en het is leuk om erin te zitten. Het is ook fijn om nog steeds contact te hebben met de collega’s buiten de pod, zonder last te hebben van storende geluiden. De kwaliteit vind ik echt super, zeer hoogstand!”– Philippe Hanet

“Ik ben echt onder de indruk hoe geluidsdicht de pods zijn. In de pod hoor je niets van geluid van buitenaf en omgekeerd. Iedereen kan stil en geconcentreerd blijven verder werken. Magnifiek!”

Philippe Hanet, bestuurder Limited Edition & 2tec2

Martijn Devos

Ben je ook geprikkeld door de vele mogelijkheden van de Framery phonebooths en akoestische pods? 
Kom naar onze showroom en ervaar zelf het ultieme comfort van pure stilte. 

Martijn Devos, Workplace & Acoustic expert

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.