Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

RFN

RFN hecht veel belang aan de gezondheid van hun medewerkers, maar wisten tot voor onze samenwerking niet wat het verschil kon zijn tussen een goede en slechte bureaustoel. Wij lieten hen verschillende modellen testen en zo ondervonden ze snel welke impact een goede bureaustoel kan hebben op het humeur, de lichamelijke klachten en de productiviteit van een gebruiker. Ze kozen voor HÅG 05 bureaustoelen in de kantoorruimte en voor HÅG Capisco bureaustoelen voor de vergaderruimte. Zo kunnen de medewerkers ook rechtstaand, of halfzittend, vergaderen.

Daarnaast lieten ze hun medewerkers ook een persoonlijke werkpostanalyse volgen zodat iedereen de aandachtspunten van de ergonomie kon leren kennen. Alle medewerkers werden uitgerust met ergonomische hulpmiddelen zoals een documentenhouder, ergonomische muis, voetenbankje, monitorstandaard, zitbalkussen en laptophouder. Kortom, alles om in de toekomst een gezonde werkhouding te garanderen!

Prijsvork investering bureaustoelen + ergonomische hulpmiddelen: tussen € 529 en € 615 per werknemer. Rekening houdend met de 10 jaar garantie op HÅG, betekent dit een investering tussen € 0,24 en € 0,28 per medewerker per dag om van de beste kwaliteit en optimale productiviteit en kantoorgeluk te genieten!

“Voorheen was er geen standpunt over welzijn op kantoor omdat men er gewoon niet bij stilstond. Na de samenwerking beseffen we toch wel hoe belangrijk dit is. Jullie hebben ons hierbij heel goed ondersteund, van persoonlijke advies tot opvolging en service nadien.”

David Vandenabeele, RFN

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken?

Als expert kantoorgeluk breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met de taken van de medewerkers volledig in kaart. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.