Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Santaks

Boekhoudkantoor Santaks uit Ieper kampte al jaren met een akoestisch probleem. Door het open landschapskantoor had het geluid een grote impact op de concentratie en de productiviteit van de medewerkers, maar ook op de privacy van de klanten. 

Wij plaatsten akoestische Bits wall wandpanelen in de vergaderzalen die het geluid absorberen en op deze manier bijdragen aan een betere akoestiek op kantoor. De Bits wall panelen zorgen tegelijkertijd voor een visuele aantrekking en een toffe uitstraling van de ruimte. In de bureauruimte werden Scala Ceiling plafondpanelen geplaatst, die zowel zorgen voor de demping van het geluid, als voor de verspreiding van de airco.

Dankzij deze akoestische oplossingen ervaren de klanten meer privacy tijdens het bespreken van hun boekhouding en kunnen de medewerkers zich blijven focussen op hun werk zonder afleiding.

Ook de bezoekersstoelen en kantinestoelen werden vernieuwd. Samen met Mario kozen we voor een licht model, de Mixis Air, die perfect aansluit bij de inrichting en de huisstijl van het kantoor.

“Wij zijn heel tevreden over het resultaat. We merken dat het geluid heel goed gedempt wordt, wat belangrijk is voor de privacy van onze klanten.”

Santaks

Martijn Devos

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken?

Als expert kantoorgeluk breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met de taken van de medewerkers volledig in kaart. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.