Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

SSC Consolidation

Voor het project van SSC Consolidation werkten we op de twee vestigingen: het hoofdkantoor en de burelen bij de magazijnen. Op het hoofdkantoor plaatsten we een moswand met een geïntegreerd tv scherm in de vergaderruimte en enkele zitzakken in de ontspanningsruimte. De moswand vervult twee functies: enerzijds zorgt de mosmuur voor een comfortabel akoestisch comfort en anderzijds wordt de ruimte visueel aantrekkelijker door het natuurlijke, groene accent.

De burelen die gevestigd zijn bij de magazijnen hadden nood aan een vernieuwing van het meubilair. Dave, Warehouse Manager van SSC Consolidation, koos voor onze populaire combinatie als werkplek: een elektrisch verstelbare zit-sta tafel samen met de geliefde HÅG Capisco Puls bureaustoel. Daarnaast werd het kantoor ook voorzien van apothekerskasten voor iedere werknemer en enkele schuifdeurkasten voor het opbergen van de dossiers. Ook in dit kantoor zorgt een fleurige moswand voor het akoestisch comfort en het esthetische aspect van de ruimte.

“Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Loff. Alles is goed verlopen, van plan tot uitvoering. Ook al is er weinig bezoek op dit moment, we kregen al mooie reacties op onze nieuwe moswanden!”

Dave Grosjean, Warehouse Manager bij SSC Consolidation

Martijn Devos

Een stimulerende, ergonomische en inspirerende werkomgeving zorgt voor gelukkige, gezonde en productieve medewerkers. Ben je ervan overtuigd dat jouw kantoorruimte ook een upgrade kan gebruiken? Als expert in kantoorgeluk kom ik graag bij je langs om samen de mogelijkheden van de ruimtes te bekijken.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.