Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Swinnen Kristof & Partners BV

Accountantskantoor Swinnen Kristof &  Partners BV werd opgericht in 2002 en heeft ondertussen meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van accountancy en belastingadvies. 

Voor de verbetering van de akoestiek op kantoor kozen ze voor tijdloze, witte akoestische plafondpanelen. Dankzij de witte kleur, het naadloze frame en de montage gaan de panelen volledig op in het interieur. Er werd gekozen voor montage volledig tegen het plafond om de panelen zo miniem mogelijk in het oog te laten springen.

Qua bureaustoel viel de keuze op de HÅG Futu Mesh, een one-fits-all bureaustoel met kantelmechanisme waardoor de gebruiker continu in beweging blijft. Deze bureaustoel past in ieder interieur dankzij zijn elegante vorm en is geschikt voor iedere kantoormedewerker.

“De offertes van Loff waren telkens heel duidelijk omschreven, bij problemen werd er proactief meegedacht en doorheen het ganse project was er telkens duidelijke communicatie. De producten hebben een hele mooie afwerking en het resultaat mag zeker gezien worden! Kortom, we zijn heel tevreden over de service en de producten!

Helga Wouters, accountantskantoor Swinnen Kristof & Partners BV

Martijn Devos

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken?

Als expert kantoorgeluk breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met
de taken van de medewerkers volledig in kaart. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.