Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Transuniverse Forwarding

Transuniverse Forwarding is sinds 1983 gespecialiseerd in internationaal transport, opslag- en overslagactiviteiten via een netwerk van eigen filialen agenten. Hun missie is het leveren van transportoplossingen op maat volgens de noden van hun klanten, maar ook voor hun medewerkers zijn ze één en al oor.

Na een enquête bleek dat de medewerkers ergonomie, fitheid en welzijn op het werk heel belangrijk vinden. Daarom contacteerden Olivia & Valerie ons om samen het project ‘Ergo-Loft’ onder handen te nemen, op het gebied van kantoormeubilair en optimale ruimte-indeling. Ze kozen voor elektrisch verstelbare zit-sta tafels in combinatie met onze HÅG bureaustoelen, de H05 en de Capisco Puls. Ook voor de vergaderzaal kozen ze voor een sta-oplossing met de bedoeling om efficiënter, gezonder en productiever te overleggen. En met resultaat, zo blijkt!

Saskia Mortier, internal sales medewerker bij Transuniverse, is heel enthousiast over het project. “Gezien ik niet van de grootste ben, is een zit-sta tafel een echte meerwaarde voor mij. Niet alleen kan ik nu af en toe rechtstaand werken, maar ook tijdens het zitten kan ik de tafel perfect op mij afstellen. Bovendien voel ik mij dankzij de aankleding echt thuis, het voelt helemaal niet alsof ik op kantoor binnenkom ’s morgens.”

Ook Olivia en Valérie zijn tevreden over het project. In de onderstaande video’s vertellen ze graag meer over onze samenwerking.

“Loff heeft heel goed rekening gehouden met onze verwachtingen, onze look en feel en onze bedrijfscultuur. En zo zijn we toch wel tot een heel mooi resultaat gekomen.”

Valérie Van Haver, HR verantwoordelijke Transuniverse Forwarding

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken?

Als expert kantoorgeluk breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met de taken van de medewerkers volledig in kaart. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.