Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Van Damme NV

Firma Van Damme NV uit Waregem, gespecialiseerd in professionele en industriële reinigingsmachines, koos ervoor om het nieuwe kantoorgebouw in te richten volgens enkele belangrijke ergonomische principes. Met de bureaustoelen van HÅG en RH, enkele zit-sta tafels en de nodige ergonomische hulpmiddelen toverden ze hun werkplek om in een gezonde omgeving. Om alle werknemers hierin te betrekken, volgde ook een opleiding welzijn op het werk en een individuele werkpostoptimalisatie. “Zeer interessant en nodig” volgens onze klant. Werknemers moeten weten waarvoor de hulpmiddelen dienen, hoe ze hun bureaustoel instellen en hoe al deze aanpassingen kunnen bijdragen aan een betere houding.

Prijsvork investering nieuw kantoor: tussen € 1575 en € 1689 per medewerker. Rekening houdend met de 10 jaar garantie, betekent dit een investering tussen de € 0,58 en € 0,77 per medewerker per dag om van maximaal kantoorgeluk te kunnen genieten!

Het is aan ons, als werkgever, om ervoor te zorgen dat het uitoefenen van de job geen lichamelijke klachten oplevert. Het team van Loff gaf ons hierbij het persoonlijke advies met bijhorende kwalitatieve producten!”

Karen Van Damme, Van Damme NV

elise transp achtrgnd

Ben je benieuwd hoe jouw kantoorruimte productiever kan ingedeeld worden?
Of kan een bepaalde ruimte wel een upgrade gebruiken?

Als expert kantoorgeluk breng ik jouw beschikbare oppervlakte samen met de taken van de medewerkers volledig in kaart. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.