Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Waarom kiezen voor RH?

Bij RH worden (bureau)stoelen gemaakt met jou – de gebruiker – als startpunt van het ontwerp. 
Dankzij het innovatieve design, de topergonomie en de duurzaamheid van de stoelen is RH ondertussen gekend bij vele professionals binnen de ergonomie.

Video afspelen
rh stena neckrest 2ppt

Over RH

 

Rolf Holstensson, de oprichter van RH, vormde in 1977 de eerste lijnen van zijn verhaal. Rolf kampte zelf met veel rugproblemen en hij merkte ook dat steeds meer en meer mensen om hem heen lichamelijke klachten kregen van het langdurig zitten. Daarom maakte hij er zijn persoonlijke missie van om werkstoelen te ontwerpen op maat van de gebruiker. Hij zocht naar de gemene deler van design, topergonomie en gebruiksgemak. Zo werd de eerste RH-stoel geboren, het begin van de ergonomische revolutie.

Ondertussen is RH wereldwijd gekend bij professionals in de ergonomie, fysiotherapeuten, ergonomen en andere experts. “Actief zitten’ is wat de stoelen typeert en om de stoelen even aantrekkelijk te maken om naar te kijken als om op te zitten, werken ze samen met enkele gerenommeerde ontwerpers uit Zweden. 

Ook op het vlak van duurzaamheid laten ze geen steken vallen. Alle onderdelen van de stoelen zijn recycleerbaar, tot en met het kleinste detail. 

Wat is de beste bureaustoel tegen rugpijn?

Lage rugpijn is nog steeds dé belangrijkste reden van absenteïsme. Lage rugpijn,
veroorzaakt door het uitvoeren van een administratieve job, is een groeiend probleem.
En vooral hier bij ons, in West-Europa.

Met deze kennis in het achterhoofd,valt er eigenlijk niet te discussiëren over
hoe belangrijk het is om te investeren in gezondheid en ergonomie op het werk.
Op het lijstje van prioriteiten staat een goede bureaustoel dan ook prominent op nummer één.

RH bureaustoel tegen rugpijn

“Investeren in een bureaustoel is investeren in je gezondheid, je comfort, je productiviteit, je fitheid en vooral in jezelf.”

Ann Gheysen, zaakvoerder Loff

De ergonomie van RH

De ergonomie rondom een RH bureaustoel is simpelweg in twee woorden samen te vatten: Actief zitten. De mens is niet gemaakt om stil te zitten, we zijn gemaakt om te bewegen. En als we bewegen, dan voelen we ons het best. Wanneer we zitten, voeren we een passieve activiteit uit, maar hier steekt RH een stokje voor. Wanneer je op een RH stoel zit, dan is er niet veel nodig om je in beweging te houden. De stoel volgt namelijk iedere kleinste beweging die je uitvoert en biedt je continu de juiste ondersteuning om je drukpunten te verlichten. 

Kortom, met een RH (bureau)stoel ga je actief zitten. De stoel vermindert de inactiviteit van je spieren en voorkomt negatieve gevolgen van de zittende positie. Met deze visie zijn ze uitgegroeid tot één van Europa’s toonaangevende fabrikanten van ergonomische bureaustoelen.

RH ergonomie
RH design

RH en design

RH en design gaan evengoed samen als RH en ergonomie. Voor hen zijn design en ergonomie 2 kanten van dezelfde medaille. Alhoewel ergonomie uiteraard het allerbelangrijkste is, weet RH ook dat het esthetische aspect van een bureaustoel steeds meer wint aan belang. 

Het merk blijft altijd trouw aan het Scandinavisch design. De lichte stijl wordt in ieder nieuw ontwerp doorgetrokken. Alle overbodige zaken worden weggelaten, met als resultaat een anatomische, functionele én goed uitziende bureaustoel die zorgt voor je lichaam terwijl jij je kan focussen op je werk.

Het belang van het milieu bij RH

RH laat op het vlak van duurzaamheid en milieu geen enkele steek vallen. Ze mogen zich gerust zonder schaamte duurzaamheidspionier noemen. Alle onderdelen van de stoelen, tot en met het kleinste detail, zijn volledig recycleerbaar. Wat ze doen, is op wereldvlak misschien heel bescheiden. Maar het is wel hun missie om andere initiatieven aan te moedigen en om anderen te inspireren om hun gedrag te veranderen.

RH milieu

Ontmoet de RH familie

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je ook zo’n fan van RH als wij? Ben je ervan overtuigd dat een RH stoel echt iets voor jou is? 
Ik laat je graag kennismaken met dit aanbod topergonomie. 

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.