Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

rbm-ballet-bezoekersstoelen-vergaderstoelen-kantinestoelen-loff-maatkantoren

RBM Ballet

Ballet van RBM kenmerkt zich door de specifieke vorm in de zitting en de rugleuning. Het is een inspirerende, tijdloze en moderne stoel die past binnen verschillende ruimtes: als vergaderstoel, als bezoekersstoel en ook als kantinestoel.

Je kan ervoor kiezen om de zitting van Ballet te stofferen voor extra comfort. Ballet is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met twee verschillende onderstellen: een 4-poot en een stervoet.

Prijs vanaf € 244 excl btw
Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Vergaderstoelen of bezoekersstoelen? 
Of wens je graag meer informatie over ons aanbod? Ik kom met veel plezier bij jou langs!

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Over RBM

RBM vertegenwoordigt Scandinavische designidealen en creëert stijlvolle, functionele en tijdloze meubels. Het comfort van de gebruiker staat centraal bij ieder ontwerp. Een stoel moet functioneel zijn, maar vooral goed zitten. Dat is de visie waar RBM 100% achter staat. Kortom, RBM vervaardigt klassiekers die lang meegaan, er altijd goed blijven uitzien, met een subliem comfort voor de gebruiker. Bovendien draagt RBM het milieu hoog in het vaandel. Om ervoor te zorgen dat ze milieuvriendelijke producten kunnen maken, volgen ze 5 criteria: laag gewicht, weinig componenten, verantwoord materiaalgebruik, lange levensduur en een eenvoudige demontage aan het einde van de levensduur van het product.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.