Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Fläpps-klapstoel-Loff-maatkantoren-thuiskantoor-homeoffice

Fläpps Klapstoel

In tegenstelling tot de meeste klapstoelen, hoeft deze stoel van Fläpps zich niet te verstoppen voor zijn design. De Fläpps klapstoel is slechts 20 mm dik en dient naast functionele klapstoel ook als een modieus decoratief object, zelfs als hij opgevouwen is. Eenvoud is wat deze Fläpps klapstoel typeert, zowel in vorm als in gebruik. Gemakkelijk te openen en te sluiten, met één enkele klik. Kortom, een stoel om op te bergen, te gebruiken en te aanbidden. Verkrijgbaar in het wit, zwart, houtkleur of in een bedrukte print.

Prijs vanaf € 245 excl btw

Ben je op zoek naar nieuw zitmeubilair en kan je persoonlijk advies gebruiken? Ik kom graag bij jou langs om verschillende ideeën naast elkaar te leggen. Samen maken we ongetwijfeld de juiste keuze!

Julie Crombé, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Over Ambivalenz

Ambivalenz, opvallend onopvallend. Dit merk kenmerkt zich door hun innovatieve oplossingen voor flexibel en ruimtebesparend wonen en werken. Het uitzonderlijk platte vouwmeubilair in minimalistische stijl maakt kleine ruimtes groot en grote ruimtes nog groter. In tijden van ‘micro en compact living’ moeten moderne woon- en werkomgevingen maximale functionaliteit bieden op een minimaal aantal vierkante meters. En dat is precies waar Ambivalenz voor staat. Opengeklapt biedt het meubilair het nodige comfort, en wanneer je het niet nodig hebt, verdwijnt het onopvallend en plat aan de muur. Ieder stuk is uniek en voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit en stabiliteit. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.