Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

HAG-Sofi-7200-Ergonomische-Bureaustoel-Loff-Maatkantoren
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Stoffering:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Onderstel:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Armleuningen:
HAG slideback armleuningen
Hoofdsteun:
Optioneel
Rughoogte:
627 mm
Breedte:
600 - 715 mm
Diameter:
730 mm
Zitdiepte:
389 - 442 mm
Zithoogte:
396 - 543 mm
Zitbreedte:
450 mm
Gewicht :
22,5 kg

HÅG Sofi 7200

De HÅG balance movement technologie voor onbewuste bewegingen van de gebruiker. Doordat de unieke mechnaniek zich pal in het midden van de zitting bevindt, blijft de gebruiker in balans en volgt de stoel iedere beweging die gemaakt wordt.

De HÅG SoFi 7200 heeft een middelhoge rugleuning die de perfecte ondersteuning biedt voor de rug. Er zijn HÅG slideback armleuningen verkrijgbaar zodat de gebruiker dichter bij het bureau kan zitten. Alle mogelijke instelmogelijkheden kunnen eenvoudig worden aangepast naar wens van de gebruiker.

Prijs vanaf €1114 excl btw

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoelOf wens je graag meer informatie over ons aanbod?
Het unieke balansmechanisme moet je echt zelf ervaren om het verschil te voelen.
Je bent welkom in onze showroom, of indien gewenst kom ik ook graag bij je langs op kantoor.

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Over HÅG

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Via onderzoeken en gebruikerstests brengt men alle behoeften en voorkeuren van kantoormedewerkers in kaart om zo stoelen te ontwerpen die zich aanpassen aan de manier waarop gebruikers werken.

Wat de HÅG bureaustoelen zo uniek maakt is de Balance® movement technologie. Deze unieke bewegingsmechaniek zorgt voor regelmatige, onbewuste bewegingen van het hele lichaam. Of met andere woorden: HÅG bureaustoelen zorgen ervoor dat de gebruiker continu in beweging blijft, zonder dat hij of zij hierbij moet nadenken. Deze onbewuste bewegingen helpen je dan ook om energiek, gezond en productief te blijven gedurende de werkdag. Dé ultieme oplossing voor dynamisch zitten.

Gezondheid en duurzaamheid gaan vaak hand in hand en dat is ook bij HÅG een belangrijk aspect. Tijdens het productieproces wordt er rekening gehouden met een laag energieverbruik, een minimum aan afval en gebruik van gerecyclede materialen, die op hun beurt ook terug gerecycled kunnen worden. 

De combinatie van al deze troeven én het Scandinavisch topdesign zorgt ervoor dat de HÅG bureaustoelen al meerdere awards hebben binnengesleept op het vlak van ergonomie, design, kwaliteit en duurzaamheid.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.