Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Hag Tion

Hag Tion

Hag Tion is de ideale flexibele bureaustoel voor op kantoor of voor in je thuiskantoor. De stoel kan ook perfect ingezet worden als dynamische vergaderstoel. De verstelbare hoogte en het balansmechanisme zorgen ervoor dat de stoel voor iedereen inzetbaar is.

Met de Hag Tion kan je qua kleuren en ontwerp alle kanten op: mix en match de verschillende metaal- en kunststofkleuren met de verschillende stofferingen. Kies je favoriete ontwerp: met of zonder gestoffeerde zitting/rugleuning of ga voor de houten variant. 

Hag Tion is bovendien de meest duurzame stoel van de familie. De stoel bestaat voor 75% uit gerecyclede materialen en alle onderdelen zijn demonteerbaar. 

Prijs vanaf € 457 excl btw
Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je geïnspireerd door de Hag Tion of ben je op zoek naar een andere bureaustoel
Ik help je graag persoonlijk verder.

 

Over HÅG

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Via onderzoeken en gebruikerstests brengt men alle behoeften en voorkeuren van kantoormedewerkers in kaart om zo stoelen te ontwerpen die zich aanpassen aan de manier waarop gebruikers werken.

Wat de HÅG bureaustoelen zo uniek maakt is de Balance® movement technologie. Deze unieke bewegingsmechaniek zorgt voor regelmatige, onbewuste bewegingen van het hele lichaam. Of met andere woorden: HÅG bureaustoelen zorgen ervoor dat de gebruiker continu in beweging blijft, zonder dat hij of zij hierbij moet nadenken. Deze onbewuste bewegingen helpen je dan ook om energiek, gezond en productief te blijven gedurende de werkdag. Dé ultieme oplossing voor dynamisch zitten.

Gezondheid en duurzaamheid gaan vaak hand in hand en dat is ook bij HÅG een belangrijk aspect. Tijdens het productieproces wordt er rekening gehouden met een laag energieverbruik, een minimum aan afval en gebruik van gerecyclede materialen, die op hun beurt ook terug gerecycled kunnen worden. 

De combinatie van al deze troeven én het Scandinavisch topdesign zorgt ervoor dat de HÅG bureaustoelen al meerdere awards hebben binnengesleept op het vlak van ergonomie, design, kwaliteit en duurzaamheid.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.