Welkom bij Loff maatkantoren! Wij maken je kantoor werkbaar beter, ook op maandagmorgen!

HAG-Tribute-9031-directiekantoor-directiestoel (12)

HÅG Tribute 9031

De HÅG Tribute 9031 is een gebruiksvriendelijke, luxe directiestoel met uitstekende bewegingsvrijheid. De HÅG Tribute bureaustoel beschikt over het unieke HÅG balancemovement mechanisme die ervoor zorgt dat de gebruiker continu in beweging blijft. Het balansmechanisme zorgt voor een soepele voorwaartse en achterwaartse beweging waardoor de stoel elke beweging van het lichaam volgt en tegelijkertijd ook beweging stimuleert. De gebogen rugleuning ondersteunt de natuurlijke kromming van het lichaam en vermindert spanning in de bovenrug, schouders en nek. De HÅG Tribute 9031 is volledig naar wens af te stellen.

Prijs vanaf € 1605 excl btw

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Of wens je graag meer informatie over ons aanbod?
Ik kom met veel plezier bij jou langs!

 

Over HÅG

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Via onderzoeken en gebruikerstests brengt men alle behoeften en voorkeuren van kantoormedewerkers in kaart om zo stoelen te ontwerpen die zich aanpassen aan de manier waarop gebruikers werken.

Wat de HÅG bureaustoelen zo uniek maakt is de Balance® movement technologie. Deze unieke bewegingsmechaniek zorgt voor regelmatige, onbewuste bewegingen van het hele lichaam. Of met andere woorden: HÅG bureaustoelen zorgen ervoor dat de gebruiker continu in beweging blijft, zonder dat hij of zij hierbij moet nadenken. Deze onbewuste bewegingen helpen je dan ook om energiek, gezond en productief te blijven gedurende de werkdag. Dé ultieme oplossing voor dynamisch zitten.

Gezondheid en duurzaamheid gaan vaak hand in hand en dat is ook bij HÅG een belangrijk aspect. Tijdens het productieproces wordt er rekening gehouden met een laag energieverbruik, een minimum aan afval en gebruik van gerecyclede materialen, die op hun beurt ook terug gerecycled kunnen worden. 

De combinatie van al deze troeven én het Scandinavisch topdesign zorgt ervoor dat de HÅG bureaustoelen al meerdere awards hebben binnengesleept op het vlak van ergonomie, design, kwaliteit en duurzaamheid.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.