Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Noa-Sofa-Loff-Maatkantoren-Modulaire-Salon-Softline

Noa sofa

De Noa Sofa van Softline is dankzij zijn eenvoudige modulaire opbouw geschikt voor veel verschillende lounge-omgevingen. Noa verschilt van de standaard modulaire systemen door zijn aantrekkelijke details en eenvoudige vormen. Alle elementen kunnen aangepast worden aan jouw individuele smaak met een uitgebreide reeks aan kleuren, stoffering en andere opties, zowel klassiek als modern.

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Vergaderstoelen, bezoekersstoelen of loungemeubilair? 
Of wens je graag meer informatie over ons aanbod? Ik kom met veel plezier bij jou langs!

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Over Softline

Softline is een toonaangevende leverancier op het vlak van innovatief, functioneel en hoogwaardig meubilair zowel voor particuliere woningen, B2B als openbare ruimtes wereldwijd. Sinds ’79 maakt Softline gebruik van innovatieve constructies en nieuwe en milieuvriendelijke materialen. Door nauw samen te werken met gerenommeerde ontwerpers, creëert Softline een gevoel van optimale waarde en kwaliteit en wordt Softline heel vaak eerste keuze bij het inrichten met functioneel designmeubilair. Dit Deens merk vertegenwoordigt tal van mooie creaties in de categorieen van zetels, sofa’s, bijzetstoelen en loungemeubilair.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.