Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

rbm-noor-bezoekersstoelen-vergaderstoelen-loff-maatkantoren

Noor

De RBM Noor 4-poot is een echt lichtgewicht binnen ons gamma van de vergader- en bezoekersstoelen. Het slanke design geeft een speelse touch aan iedere ruimte en daardoor kan de stoel ook ingezet worden voor verschillende doeleinden. De RBM Noor kan zowel als bezoekersstoel of als vergaderstoel dienen, maar past ook evengoed binnen de eetruimte. Het brede scala aan kleuren zorgt er dan ook voor dat de ruimtes een frisse look krijgen. Alle kleuren zijn bovendien ook combineerbaar met de staalkleuren voor de poten.

Kies voor een gestoffeerde RBM Noor voor vergaderzalen of bezoekerzones en ga voor een polypropylene zitting voor kantines of eetruimtes.

Prijs vanaf € 191 excl btw (ruime keuze in afwerkingen)
Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Vergaderstoelen of bezoekersstoelen? 
Of wens je graag meer informatie over ons aanbod? Ik kom met veel plezier bij jou langs!

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Over RBM

RBM vertegenwoordigt Scandinavische designidealen en creëert stijlvolle, functionele en tijdloze meubels. Het comfort van de gebruiker staat centraal bij ieder ontwerp. Een stoel moet functioneel zijn, maar vooral goed zitten. Dat is de visie waar RBM 100% achter staat. Kortom, RBM vervaardigt klassiekers die lang meegaan, er altijd goed blijven uitzien, met een subliem comfort voor de gebruiker. Bovendien draagt RBM het milieu hoog in het vaandel. Om ervoor te zorgen dat ze milieuvriendelijke producten kunnen maken, volgen ze 5 criteria: laag gewicht, weinig componenten, verantwoord materiaalgebruik, lange levensduur en een eenvoudige demontage aan het einde van de levensduur van het product.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.