Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Logic RH
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Stoffering:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Onderstel:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Hoofdsteun:
Optioneel
Rughoogte:
620 mm
Diameter:
660 mm
Zitdiepte:
465 mm
Zithoogte:
410 - 530 mm
Zitbreedte:
457 mm
Gewicht 21,8 kg:

RH Logic

De RH Logic zit vol met ergonomische kenmerken waarbij alle onderdelen van de stoel geoptimaliseerd zijn om de best mogelijke zitoplossing te bieden. Het merk RH kenmerkt zich vooral op actief zitten (en bewegen) en het geven van de optimale ondersteuning. RH Logic zorgt hierbij ook altijd voor een goede rechtopzittende houding, wat resulteert in een goede zuurstofopname en bloedcirculatie. Dit leidt op zijn beurt tot een fittere en gezondere manier van werken.

De RH Logic kan uitgebreid worden met tal van opties en accessoires. Contacteer ons voor de mogelijkheden of neem alvast een kijkje in de RH Logic brochure. 

Extra: de RH Logic is door ons verkozen tot de meest ideale bureaustoel voor iets zwaardere of grotere personen.
Meer weten? Lees hier waarom.

Prijs vanaf €1887 excl btw

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Of wens je graag meer informatie over ons aanbod?
Het unieke balansmechanisme moet je echt zelf ervaren om het verschil te voelen.
Je bent welkom in onze showroom, of indien gewenst kom ik ook graag bij je langs op kantoor.

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Over RH

RH, een echte Scandinavische sensatie. RH stelt hoge eisen in alles wat ze doen: van materialen tot stoffen, ergonomie, design, duurzaamheid en techniek.

Het allerbelangrijkste uitgangspunt in het productieproces dat ben jij. De gebruiker. En omdat wij, de mens, van nature uit gemaakt zijn om te bewegen, zijn ook de RH-stoelen volledig op het principe van beweging geïnspireerd. RH kenmerkt zijn stoelen met een bewegingsmechaniek die ervoor zorgt dat je continu in beweging blijft, met de nodige ondersteuning in verhouding tot uw lengte en gewicht. Dit principe zorgt er dan ook voor dat negatieve gevolgen van een zittende houding verminderd worden en dat je energiek en productief blijft tijdens de dag.

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de kantoor- en werkstoelen. Ze zijn gekend bij ergonomieprofessionals, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en andere experts in de verschillende werelddelen. De ontwerpers sluiten dan ook geen enkele compromis. Men gaat steevast voor het beste van twee werelden: topergonomie en Scandinavisch design. Met als resultaat: functionele, anatomische stoelen die zorg dragen voor je lichaam en die perfect passen in moderne kantoren.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.