Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

RH-Mereo-220-ergonomische-bureaustoel (28)
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Stoffen:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Rugleuning:
630 mm
Rugbreedte:
365 mm
Diameter:
670 mm
Zitdiepte:
465 mm
Zithoogte:
388 - 520 mm
Zitbreedte:
410 mm

RH Mereo 220

De RH Mereo 220 is een stoel die met alle mogelijke knoppen instelbaar is, volledig naar wens van de gebruiker. De zithoogte, de zitdiepte, maar ook de steun in de rug en de drukpunten in de rug kunnen aangepast worden. De RH bureaustoelen zijn uitgerust met dezelfde balanstechniek als de HÅG bureaustoelen. De kantelweerstand bij RH is heel precies in te stellen. Alle eigenschappen van de RH Mereo 220 samen zorgen ervoor dat deze stoel heel geliefd is bij mensen met rugklachten.

Prijs vanaf €1067 excl btw

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Of wens je graag meer informatie over ons aanbod?
Het unieke balansmechanisme moet je echt zelf ervaren om het verschil te voelen.
Je bent welkom in onze showroom, of indien gewenst kom ik ook graag bij je langs op kantoor.

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Over RH

RH, een echte Scandinavische sensatie. RH stelt hoge eisen in alles wat ze doen: van materialen tot stoffen, ergonomie, design, duurzaamheid en techniek.

Het allerbelangrijkste uitgangspunt in het productieproces dat ben jij. De gebruiker. En omdat wij, de mens, van nature uit gemaakt zijn om te bewegen, zijn ook de RH-stoelen volledig op het principe van beweging geïnspireerd. RH kenmerkt zijn stoelen met een bewegingsmechaniek die ervoor zorgt dat je continu in beweging blijft, met de nodige ondersteuning in verhouding tot uw lengte en gewicht. Dit principe zorgt er dan ook voor dat negatieve gevolgen van een zittende houding verminderd worden en dat je energiek en productief blijft tijdens de dag.

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de kantoor- en werkstoelen. Ze zijn gekend bij ergonomieprofessionals, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en andere experts in de verschillende werelddelen. De ontwerpers sluiten dan ook geen enkele compromis. Men gaat steevast voor het beste van twee werelden: topergonomie en Scandinavisch design. Met als resultaat: functionele, anatomische stoelen die zorg dragen voor je lichaam en die perfect passen in moderne kantoren.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.