Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

rh_mereo_300_loffmaatkantoren

RH Mereo 300

Bij de RH Mereo 300 gaan innovatie, design en ultieme beweeglijkheid hand in hand. Ergonomie en de gebruiker staan bij deze bureaustoel centraal. Dankzij het balansmechanisme onder de zitting, draagt de stoel bij tot een actieve zithouding voor een betere concentratie, beweeglijkheid en hogere productiviteit van de gebruiker. De RH Mereo 300 volgt je kleinste bewegingen om je voortdurend te kunnen ondersteunen en actief te houden. Dit stimuleert op zijn beurt de bloedcirculatie en de zuurstofopname, wat uiteindelijk leidt tot een fittere en gezondere manier van werken.

Duurzaam en circulair

Alle onderdelen van de RH Mereo 300 zijn eenvoudig te vervangen en zelfs te demonteren. Zelfs de zitting is verwisselbaar, wat heel uniek is aan een bureaustoel. Alle onderdelen zijn volledig recyclebaar en kunnen worden gegenereerd tot nieuwe producten.

Opties

De RH Mereo 300 heeft een hoge, vierkante rug voor een optimale ondersteuning. De stoel kan uitgebreid worden met een hele reeks opties, accessoires en aanpassingen. Contacteer ons voor de mogelijkheden of neem al een kijkje in de brochure.

Prijs vanaf €826 excl btw

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Of wens je graag meer informatie over ons aanbod?
Het unieke balansmechanisme moet je echt zelf ervaren om het verschil te voelen.
Je bent welkom in onze showroom, of indien gewenst kom ik ook graag bij je langs op kantoor.

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Over RH

RH, een echte Scandinavische sensatie. RH stelt hoge eisen in alles wat ze doen: van materialen tot stoffen, ergonomie, design, duurzaamheid en techniek.

Het allerbelangrijkste uitgangspunt in het productieproces dat ben jij. De gebruiker. En omdat wij, de mens, van nature uit gemaakt zijn om te bewegen, zijn ook de RH-stoelen volledig op het principe van beweging geïnspireerd. RH kenmerkt zijn stoelen met een bewegingsmechaniek die ervoor zorgt dat je continu in beweging blijft, met de nodige ondersteuning in verhouding tot uw lengte en gewicht. Dit principe zorgt er dan ook voor dat negatieve gevolgen van een zittende houding verminderd worden en dat je energiek en productief blijft tijdens de dag.

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de kantoor- en werkstoelen. Ze zijn gekend bij ergonomieprofessionals, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en andere experts in de verschillende werelddelen. De ontwerpers sluiten dan ook geen enkele compromis. Men gaat steevast voor het beste van twee werelden: topergonomie en Scandinavisch design. Met als resultaat: functionele, anatomische stoelen die zorg dragen voor je lichaam en die perfect passen in moderne kantoren.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.