Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

rh new logic

RH New Logic 200

De manier waarop we werken hangt af van wie we zijn, wat we doen en wanneer we dat doen. Maar één ding hebben we gemeen en dat is de behoefte aan welzijn op kantoor gedurende onze werkdag. De nieuwe en verbeterde RH New Logic 200 specialiseert zich nog meer op individueel comfort en hoge duurzaamheidsnormen dan zijn geliefde voorganger. 

De RH New Logic 200 is voorzien van een balansmechanisme, die ervoor zorgt dat de gebruiker in beweging blijft tijdens zittend werk. Daarnaast kan de volledige stoel ook zodanig ingesteld worden dat alle kritieke punten van de gebruiker maximaal ondersteund worden.

Bovendien zijn duurzaamheid en milieu-efficiëntie een groot onderdeel van de nieuwe RH Logic. De stoel is ontworpen om heel lang mee te gaan en om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Alle onderdelen van de RH New Logic 200 zijn vervangbaar én recyclebaar tot nieuwe producten.

De RH New Logic 200 biedt een grote reeks aan opties en accessoires aan. Contacteer ons voor meer informatie over de opties of neem al een kijkje in de brochure.

Prijs vanaf €1465 excl btw

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Of wens je graag meer informatie over ons aanbod?
Het unieke balansmechanisme moet je echt zelf ervaren om het verschil te voelen.
Je bent welkom in onze showroom, of indien gewenst kom ik ook graag bij je langs op kantoor.

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Over RH

RH, een echte Scandinavische sensatie. RH stelt hoge eisen in alles wat ze doen: van materialen tot stoffen, ergonomie, design, duurzaamheid en techniek.

Het allerbelangrijkste uitgangspunt in het productieproces dat ben jij. De gebruiker. En omdat wij, de mens, van nature uit gemaakt zijn om te bewegen, zijn ook de RH-stoelen volledig op het principe van beweging geïnspireerd. RH kenmerkt zijn stoelen met een bewegingsmechaniek die ervoor zorgt dat je continu in beweging blijft, met de nodige ondersteuning in verhouding tot uw lengte en gewicht. Dit principe zorgt er dan ook voor dat negatieve gevolgen van een zittende houding verminderd worden en dat je energiek en productief blijft tijdens de dag.

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de kantoor- en werkstoelen. Ze zijn gekend bij ergonomieprofessionals, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en andere experts in de verschillende werelddelen. De ontwerpers sluiten dan ook geen enkele compromis. Men gaat steevast voor het beste van twee werelden: topergonomie en Scandinavisch design. Met als resultaat: functionele, anatomische stoelen die zorg dragen voor je lichaam en die perfect passen in moderne kantoren.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.