Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

akoestische-roomdivider-aircone
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Afmetingen:
465 x 405 / 405 x 240 mm
Absorptieklasse:
A, per 10 st. (ISO 354)

Aircone

Een akoestische roomdivider heeft twee verschillende functies. Enerzijds wordt je ruimte op een heel speelse manier ingedeeld en anderzijds wordt er gezorgd voor een verbeterde akoestiek. Met Aircone kan je de modules eindeloos met elkaar combineren, met een dynamisch samenspel van lijnen en schaduwen als resultaat. Er ontstaan duidelijke ruimte-afscheidingen, maar het is nog altijd mogelijk om licht door te laten of om interessante patronen te creëren.

Elise Harinck

De akoestische roomdividers van Abstracta bieden heel wat voordelen. Het akoestisch verhaal is volledig in orde, maar ook op het vlak van esthetiek en creativiteit maakten de ontwerpers geen enkele compromis. Interesse in een voorstel? 

Elise Harinck, en Account Manager bij Loff

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geïntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creëren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.