Welkom bij Loff maatkantoren. Wij maken je kantoor werkbaar beter. Ook op maandagmorgen šŸ˜‰

akoestische-roomdivider-aircone
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Afmetingen:
465 x 405 / 405 x 240 mm
Absorptieklasse:
A, per 10 st. (ISO 354)

Aircone

Een akoestische roomdivider heeft twee verschillende functies. Enerzijds wordt je ruimte op een heel speelse manier ingedeeld en anderzijds wordt er gezorgd voor een verbeterde akoestiek. Met Aircone kan je de modules eindeloos met elkaar combineren, met een dynamisch samenspel van lijnen en schaduwen als resultaat. Er ontstaan duidelijke ruimte-afscheidingen, maar het is nog altijd mogelijk om licht door te laten of om interessante patronen te creƫren.

Prijs vanaf ā‚¬ 45 per paneel excl btw

Worstel je met een akoestisch probleem rond nagalm? Kan de spraakprivacy op kantoor beter?
Heb je het gevoel dat je medewerkers vaak gestoord worden? Word je zelf vaak gestoord door het omgevingslawaai?

Ik kom met veel plezier bij jou langs om een akoestisch rapport op te maken.

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geĆÆntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creĆ«ren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.